Κυριακή 22 Απρίλιος 2018
Find me on Facebook Follow me on Twitter Follow me on Linkedin
EDP LOGO NEW
Home arrow Ειδήσεις arrow Κόσμος arrow Tο όραμα και η στρατηγική της Fujifilm

Tο όραμα και η στρατηγική της Fujifilm

Δευτέρα, 10 Σεπτέμβριος 2012

3. Ανάπτυξη λύσεων λογισμικού που να βοηθούν τους τυπογράφους στη διαχείριση της παραγωγής εκτυπώσεων πιο αποτελεσματικά, και να επωφεληθούν από τις δυνατότητες που παρουσιάζουν οι αναδυόμενες τεχνολογίες Cloud.

Η αυξανόμενη πολυπλοκότητα της εκτύπωσης και η αυξανόμενη τάση στους τυπογράφους να εισάγoυν ένα ευρύτερο φάσμα τεχνολογιών παραγωγής, αυξάνει τις απαιτήσεις για τα συστήματα παραγωγής εκτυπώσεων. Ως αποτέλεσμα, η Fujifilm επενδύει σε τεχνολογίες λογισμικού που βοηθούν όλες τις πτυχές της παραγωγής εκτύπωσης, από την πώληση, την υποβολή και την έγκριση εκτύπωσης, έως τη διαχείριση της δημιουργίας εκτυπωμένων προϊόντων. Η εταιρία επεκτείνεται επίσης στη λειτουργικότητα των λύσεων λογισμικού της έξω από τον παραδοσιακό χώρο των εμπορικών εκτυπώσεων, στην εκτύπωση μεγάλου φορμά, τη συσκευασία και την επιγραφή.

Το XMF Workflow της Fujifilm, ήδη δημοφιλές μεταξύ των τυπογράφων όφσετ για την ταχύτητα και την ευελιξία του στο χειρισμό των εργασιών σε όλη την ψηφιακή και offset διαδικασία εκτύπωσης, προσφάτως βελτιώθηκε με την προσθήκη του XMF Remote. Πρόκειται για ένα πρόσθετο για την εξ αποστάσεως υποβολή και αποδοχή έγκρισης, και το XMF PrintCentre, μια cloud-based web to print εφαρμογή.

Κατά την Drupa 2012 η εταιρεία πρόσθεσε άλλη μια σημαντική συνιστώσα για την οικογένεια των XMF προϊόντων, με την προσθήκη του XMF ColorPath, ένα νέο cloud-based σύστημα που έχει σχεδιαστεί για τον έλεγχο και τη διατήρηση της χρωματικής συνοχής. Ως εκ τούτου, το XMF αποτελεί πλέον ένα από τα πιο ολοκληρωμένα και προηγμένα συστήματα διαχείρισης της παραγωγής στην αγορά, για την αντιμετώπιση πολλών από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πάροχοι υπηρεσιών εκτύπωσης σήμερα.

4. Η συνέχιση της ανάπτυξης της παραγωγής αλουμινίων εκτύπωσης και η παροχή λύσεων που θα βοηθήσουν τους εκτυπωτές όφσετ να βελτιώσουν την αποτελεσματικότητα και την παραγωγικότητας τους, με ταυτόχρονη ελαχιστοποίηση των επιπτώσεων τους στο περιβάλλον.

Η Fujifilm έχει επενδύσει πόρους τόσο στην ανάπτυξη όσο και την κατασκευή προϊόντων ώστε να μπορέσει να προσφέρει μια από τις μεγαλύτερες γκάμες βιώσιμων συστημάτων παραγωγής αλουμινίων στην αγορά. Ήδη παγκόσμιος ηγέτης σε περιβαλλοντικά βιώσιμα συστημάτων αλουμινίων, η Fujifilm επεκτείνει την επιτυχημένη σειρά των συστημάτων παραγωγής αλουμινίων “lo-chem’’, καθώς και την ενίσχυση των υφιστάμενων “processless” αλουμινίων, Brillia HD PRO-T3, τα πιο προηγμένα αλουμίνια της εταιρείας μέχρι σήμερα.

Fujifilm CTPFujifilm JetPress Drupa

Ο PRO-Τ3 έχει ήδη υιοθετηθεί ευρέως από πολλούς εκτυπωτές όφσετ που επιθυμούν να εξαλείψουν εντελώς από την παραγωγή τους τα χημικά αλουμινίων, δεδομένου ότι τους επιτρέπει να επιτευχθεί αυτός ο στόχος χωρίς να θυσιαστεί η ποιότητα ή η απόδοση.

Στην έκθση, η Fujifilm προχωράει ένα βήμα περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο προμηθευτή με την παρουσίαση μιας μονάδας μείωσης των αποβλήτων που επιτρέπει την εξαγωγή του νερού από τα χημικά της εμφάνισης και ανακύκλωσης, κατά τη διαδικασία επεξεργασίας των αλουμινίων.

Σαν συμπλήρωμα της εξέλιξης των νέων προϊόντων, η νεότερη γραμμή παραγωγής αλουμινίων της Fujifilm στο Tilburg της Ολλανδίας, είναι πλέον σε πλήρη λειτουργία. Αυτή η νέα γραμμή έχει την πιο προηγμένη και αυτοματοποιημένη εγκατάσταση παραγωγής αλουμινίων στον κόσμο, σχεδιασμένη για να προσφέρει την κατασκευαστική τελειότητα όσον αφορά τη συνεχή και επαναλαμβανόμενη παραγωγή υψηλής ποιότητας αλουμινίων. Όχι μόνο είναι σε θέση οι νέες εγκαταστάσεις να παράγουν αλουμίνια “lo-chem” και “processless” σε τοπικό επίπεδο για την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική, αλλά χάρη σε σημαντική επένδυση σε μια σειρά από πρωτοβουλίες βιωσιμότητας, συμπεριλαμβανομένης της κατασκευής των πέντε ανεμoγεννητριών για την παραγωγή ηλεκτρισμού, δικαιολογημένα θεωρείται το εργοστάσιο παραγωγής αλουμινίων ως μια από τις μεγαλύτερες και πιο περιβαλλοντικά βιώσιμες βιομηχανίες παραγωγής στον κόσμο.

Είναι ο συνδυασμός αυτών των βασικών στρατηγικών που αποτελεί όραμα των επιχειρήσεων της Fujifilm για τη βιομηχανία εκτυπώσεων, και όλες αυτές οι πρωτοβουλίες και οι εξελίξεις μαρτυρούν τη συνεχή δέσμευση της Fujifilm να στηρίξει τη βιομηχανία Γραφικών Τεχνών και την ανάπτυξή της. Από τα υλικά και τον εξοπλισμό των συστημάτων και υπηρεσιών, η εταιρεία έχει ως στόχο να παρέχει τον καλύτερο συνδυασμό λύσεων και υποστήριξης για να βοηθήσει τους πελάτες της να επιτύχουν.0 Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Θα πρέπει πρώτα να συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια.