Τρίτη 22 Μάιος 2018
Find me on Facebook Follow me on Twitter Follow me on Linkedin
EDP LOGO NEW
Home arrow ΠΡΟΦΙΛ

ΠΡΟΦΙΛ

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Το 2005 ιδρύεται η εταιρεία CMYK PLUS, από τους Βασίλη Δημάκη και Μιχάλη Καλούδη. Κύρια δραστηριότητα της εταιρείας είναι η έκδοση του Τεχνικού Περιοδικού Ψηφιακής Εκτύπωσης CMYK. Παράλληλα με την έκδοση του περιοδικού, η εταιρεία CMYK PLUS παρέχει υπηρεσίες σχεδιασμού και Atelier σε επιχειρήσεις διαφόρων εμπορικών κλάδων.

Το 2007, η CMYK PLUS εγκαινιάζει μια μακροχρόνια συνεργασία με την εταιρεία COMEX HELLAS και τις εκθέσεις GRAPHICA, PROMOSIGN by EPIGRAPHICA και EXPOPACK. Τις τρείς εξειδικευμένες εμπορικές εκθέσεις για τη βιομηχανία των Γραφικών Τεχνών, της Οπτικής Επικοινωνίας-Επιγραφοποιίας και της Συσκευασίας αντιστοίχως.

Το 2010, η CMYK PLUS επενδύει στη δημιουργία του διαδικτυακού τόπου cmykmag.gr, προσφέροντας σε όλη την επικράτεια ένα δωρεάν εργαλείο ενημέρωσης γύρω από τα ζητήματα του κλάδου των Γραφικών Τεχνών. Παράλληλα, εγκαινιάζει την υπηρεσία e-Newsletter, με το οποίο ενημερώνει εβδομαδιαίως τους 15,000 και πλέον παραλήπτες του για ότι νέο συμβαίνει στη διεθνή και εγχώρια αγορά των Γραφικών Τεχνών και της Ψηφιακής Εκτύπωσης.