Τετάρτη 21 Μάρτιος 2018
Find me on Facebook Follow me on Twitter Follow me on Linkedin
EDP LOGO NEW
Home arrow Προϊόντα arrow Εκτυπωτές Παραγωγής arrow Νέος εκτυπωτής από τη Gestetner

Νέος εκτυπωτής από τη Gestetner


marketNovember/T_gestetner.jpg

Η εταιρεία Αρβανίτης ΑΕΕ είναι γνωστή στην ελληνική αγορά τόσο για τα προϊόντα φινιρίσματος και βιβλιοδεσίας όσο και για την ενασχόληση της στη διάθεση εκτυπωτικών μηχανημάτων μεσαίου όγκου παραγωγής.
Αναβαθμίζοντας την παρουσία της στο χώρο των μεγάλων εκτυπωτικών μηχανημάτων με μηνιαίο κύκλο παραγωγής έως 400.000 σελίδες και με την εξουσιοδότηση και υποστήριξη της κατασκευάστριας εταιρείας (RICOH), παρουσίασε τη νέα έγχρωμη ψηφιακή πρέσα εκτύπωσης Gestetner ProC 900.

Η νέα μηχανή εκτύπωσης της Gestetner είναι τετράχρωμη, χρησιμοποιεί μέθοδο ηλεκτροστατικής μεταφοράς και υπόσχεται ταχύτητα παραγωγής που αγγίζει τις 90 σελίδες διάστασης Α4 το λεπτό ή 50 σελίδες Α3 (33x44cm), για αντίτυπα με 1200x1200 dpi ανάλυση.

Ο εκτυπωτής δέχεται χαρτί βάρους έως 220 γραμμάρια (300 γραμμαρίων με ειδικό συρτάρι), με μέγιστη διάσταση φύλλου τα 33x48.7cm, ενώ διαθέτει πιστοποίηση FOGRA.
Τη μηχανή "τρέχει" controller της EFI ο οποίος μπορεί να δεχτεί αναβαθμίσεις εφόσον το επιθυμεί ο χρήστης.
Σημαντικές είναι οι επιλογές φινιρίσματος που έχει στη διάθεσή του ο χρήστης και οι οποίες περιλαμβάνουν δέσιμο με υγρή κόλλα, κοπή τριτομίας ή βιβλιοδεσία με καρφίτσα, ξάκρισμα και τετραγωνισμό ράχης.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την εταιρεία Αρβανίτης ΑΕΕ στα τηλέφωνα: 210.28.54.000 για την Αθήνα & 2310.205.828 για τη Θεσ/νίκη.

0 Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Θα πρέπει πρώτα να συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια.