Τετάρτη 23 Μάιος 2018
Find me on Facebook Follow me on Twitter Follow me on Linkedin
EDP LOGO NEW
Home arrow Προϊόντα arrow Εκτυπωτές Γραφείου arrow Νέος, οικονομικός, εκτυπωτής από την HP

Νέος, οικονομικός, εκτυπωτής από την HP

marketNovember/T_hpcheap.jpg

Με στόχο την κάλυψη των αναγκών σε εκτυπώσεις αφισών για μικρές επιχειρήσεις εκτύπωσης, η HP παρουσίασε τον νέο, οικονομικό, εκτυπωτή της σειράς Z.
Πρόκειται για το μοντέλο Designjet Z5200 PostScript, ο οποίος με κόστος περίπου στα €4500, δίνει τη δυνατότητα σε μικρές επιχειρήσεις να εισέλθουν στην αγορά των εκτυπώσεων ευρείας διάστασης και της φωτογραφίας.

Ο εκτυπωτής δέχεται κατευθείαν αρχεία PDF, PS, TIFF κ.λπ. τα οποία τα τυπώνει χωρίς να είναι απαραίτητη η έναρξη άλλων προγραμμάτων, με ταχύτητες που φτάνουν τα 41 m2 την ώρα για εκτύπωση σε απλό χαρτί, σε fast mode ή τα 5.4 m2 την ώρα στην υψηλή ποιότητα εκτύπωσης σε glossy χαρτιά.

Χρησιμοποιεί Thermal Inkjet τεχνολογία εκτύπωσης με τα μελάνια Vivera της εταιρείας και τυπώνει με οκτώ διαφορετικά χρώματα (C,M,Y,K, LC, LM, LGrey, Matte Black και Photo Black) σε ξεχωριστές κασέτες των 130 ή 300ml έκαστη.

Σε ότι αφορά στα υλικά εκτύπωσης, ο Z5200 μπορεί να τυπώσει τόσο σε φωτογραφικά χαρτιά, όσο και σε αυτοκόλλητα, backlit, αλλά και σε υφάσματα για σημαίες και banner τέτοιου είδους.

Το πλάτος εκτύπωσης του εκτυπωτή είναι στα 112cm καλύπτοντας ένα ευρή φάσμα προϊόντων εκτύπωσης της αγοράς, ενώ, η ανάλυσή του φτάνει τα 2400 χ 1200 dpi.

0 Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Θα πρέπει πρώτα να συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια.