Δευτέρα 22 Ιανουάριος 2018
Find me on Facebook Follow me on Twitter Follow me on Linkedin
Home arrow Προϊόντα arrow Οθόνες arrow Νέα EIZO με σύστημα καλιμπραρίσματος

Νέα EIZO με σύστημα καλιμπραρίσματος


Η EIZO ανακοίνωσε το λανσάρισμα, για την αγορά των γραφικών τεχνών, της νέας οθόνης CG245W. Πρόκειται για την πρώτη οθόνη της βιομηχανίας των γραφικών τεχνών που διαθέτει ενσωματωμένο σύστημα καλιμπραρίσματος και δυνατότητες αυτορύθμισης.

Σχεδιασμένη ειδικώς για ατελιέ γραφικών τεχνών, φωτογραφικά studio και εταιρείες επεξεργασίας video, στη νέα LCD οθόνη διαστάσεων 24,1” έχει προσαρμοστεί στο πάνω μέρος της μία μικρή συσκευή καλιμπραρίσματος η οποία, ανά διαστήματα που έχει ορίσει ο χρήστης, κατεβαίνει στην οθόνη και λαμβάνει μετρήσεις.
Με τον τρόπο αυτό εξαλείφεται η ανάγκη αγοράς πρόσθετου εξοπλισμού και εξοικονομείται πολύτιμος χρόνος. Αξίζει να σημειωθεί πως οι διαδικασίες μετρήσεων, επεξεργασίας και διορθώσεων γίνονται εξ ολοκλήρου από την ίδια την οθόνη και το ενσωματωμένο λογισμικό και δεν απαιτούν τη σύμπραξη του υπολογιστή. Πρακτικά αυτό σημαίνει πως οι μετρήσεις μπορούν να πραγματοποιούνται εκτός ωραρίου εργασίας, όταν ο χρήστης δεν είναι παρόν και ο υπολογιστής είναι κλειστός.

Η ανάλυση της οθόνης είναι στα 1920x1200pixel (16:10) και σύμφωνα με την εταιρεία αποδίδει έως το 98% του χρωματικού χώρου Adobe RGB.
Η μέγιστη φωτεινότητά της είναι στα 270 cd/m2, ενώ διαθέτει λόγο αντίθεσης 850:1.

Η νέα οθόνη CG245W είναι ήδη διαθέσιμη στην αγορά και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν για περισσότερες πληροφορίες να επικοινωνήσουν με την εταιρεία Microtec στο τηλέφωνο: 210.80.72.800

1 Σχόλιο

talkisart
despo michael
18 Μάιος 2011, 03:12
wrea einai alla den theloume gia rgb alla gia cmyk

Θα πρέπει πρώτα να συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια.

NEWSLETTER

Σύνδεση Χρήστη