Τετάρτη 21 Μάρτιος 2018
Find me on Facebook Follow me on Twitter Follow me on Linkedin
EDP LOGO NEW
Home arrow Προϊόντα arrow Εκτυπωτές Παραγωγής arrow Νέος EFI ψεκασμού με full UV LED

Νέος EFI ψεκασμού με full UV LED

Η EFI ανακοίνωσε την άμεση διάθεση του νέου Inkjet εκτυπωτή για ετικέτες και εύκαμπτα υλικά με full UV LED, Jetrion 4830. Αν και το συγκεκριμένο μοντέλο δεν είναι νέο, αυτό που έκανε η EFI είναι να το αναβαθμίσει προσθέτοντας την τεχνολογία εύκαμπτων μελανιών τα οποία μπορούν πλέον να χρησιμοποιηθούν τόσο στην εκτύπωση εύκαμπτων υλικών -χωρίς να απαιτείται ειδική επίστρωσή τουςόσο και σε εύκαμπτα υλικά με συρρίκνωση (τυπωμένες πλαστικές συσκευασίες που αγκαλιάζουν το προϊόν).

Η νέα τεχνολογία στερεοποίησης των μελανιών με τη βοήθεια των LED με υπεριώδη ακτινοβολία επιτρέπει τη χρήση υλικών ευαίσθητων στη θερμοκρασία. Ο Jetrion 4830LED χρησιμοποιεί το νέο εύκαμπτο σετ μελανιών το οποίο παράγει έντονες, εύκαμπτες και υψηλής αντοχής στις εκδορές εικόνες.

Η μέγιστη διάσταση εκτύπωσης είναι στα 21 cm πλάτος ρολού ενώ το προς εκτύπωση ρολό υλικού μπορεί να είναι έως 22,9 cm. Η εταιρεία υπόσχεται ταχύτητα εκτύπωσης στα 37 μέτρα ανά λεπτό, ενώ η ανάλυση που επιτυγχάνει ο εκτυπωτής είναι στα 1080 dpi (φαινομενική).

Ο εκτυπωτής απευθύνεται στην αγορά των εκτυπώσεων εύκαμπτης συσκευασίας και ετικέτας και είναι ιδανικός για ετικέτες μπουκαλιών, ετικέτες τροφίμων σε πλαστικά κοντέινερ, πλαστικές σακούλες, μπουκαλάκια για χάπια και γενικά εφαρμογές όπου η συσκευασία «ντύνεται» με τυπωμένη πλαστική μεμβράνη που έχει υποστεί συρρίκνωση.

0 Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Θα πρέπει πρώτα να συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια.