Δευτέρα 21 Μάιος 2018
Find me on Facebook Follow me on Twitter Follow me on Linkedin
EDP LOGO NEW
Home arrow Προϊόντα arrow Εκτυπωτές Παραγωγής arrow Νέα σειρά varioPRINT 140 από την Canon

Νέα σειρά varioPRINT 140 από την Canon

Παρασκευή, 23 Ιούνιος 2017

Market/06 Market 2017/A_Varioprint.jpg

Η Canon παρουσιάζει και στην Ελλάδα τη νέα σειρά varioPRINT 140 που περιλαμβάνει εκτυπωτές υψηλής παραγωγικής δυνατότητας, καλύπτοντας τις ανάγκες της αγοράς για ασπρόμαυρες εκτυπώσεις. Παράλληλα, προσφέρει σημαντική βελτίωση της παραγωγικότητας σε σχέση με παλαιότερα μοντέλα.

Βασισμένη στην κληρονομιά της προκατόχου, της σειράς varioPRINT 135, η νέα σειρά varioPRINT 140, προσφέρει υψιλά επίπεδα παραγωγικότητας, εντυπωσιακή ποιότητα ασπρόμαυρης εκτύπωσης και εκτεταμένες δυνατότητες φινιρίσματος.

Τα χαρακτηριστικά αυτά έχουν βελτιστοποιηθεί με την εισαγωγή του νέου Océ PRISMAsync 5 controller. Η σειρά varioPRINT 140 δεν παράγει καθόλου όζον, υπογραμμίζοντας τον προσανατολισμό της Canon σε δράσεις που σχετίζονται με την αειφόρο ανάπτυξη.

Η νέα σειρά varioPRINT 140 μπορεί να παράγει έως 143 σελίδες το λεπτό σε εκτύπωση μονής ή διπλής όψης, χαρακτηριστικό που την καθιστά την ταχύτερη στο τμήμα της αγοράς παραγωγής μικρού και μεσαίου όγκου. Ο μηνιαίος κύκλος εργασιών φθάνει έως τα 800.000 αντίγραφα, μέγεθος υπερδιπλάσιο σε σχέση με τη σειρά varioPRINT 135.

Η μέγιστη μηνιαία παραγωγή μπορεί να ανέλθει σε 2.2 εκατομμύρια εκτυπώσεις Α4. Ταυτόχρονα με τη σειρά varioPRINT 140 παρουσιάζονται τα επίσης νέα μοντέλα varioPRINT 130 και varioPRINT 115 με επιδόσεις 133 και 117 σελίδων Α4 το λεπτό αντιστοίχως.

Market/06 Market 2017/Aaa_Varioprint.jpgΗ εισαγωγή της τεχνολογίας Océ PRISMAsync 5 αυξάνει την παραγωγικότητα χρησιμοποιώντας τεχνολογίες απομακρυσμένης επεξεργασίας για να επιτρέψει τον προγραμματισμό της παραγωγής και την αποστολή εργασιών έως και 8 ώρες πριν. Η εφαρμογή μπορεί να εγκατασταθεί σε κινητό τηλέφωνο ή tablet και επιτρέπει στους διαχειριστές να εστιάζουν σε άλλες εργασίες, ενώ λαμβάνουν μηνύματα σε πραγματικό χρόνο για λειτουργίες που χρειάζονται την παρέμβασή τους, όπως η προσθήκη χαρτιού ή αναλωσίμων.

0 Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Θα πρέπει πρώτα να συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια.