Παρασκευή 20 Απρίλιος 2018
Find me on Facebook Follow me on Twitter Follow me on Linkedin
EDP LOGO NEW
Home arrow Εκδηλώσεις arrow Ελλάδα arrow ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ HELGRAMED

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ HELGRAMED

Β. Δημάκης
Πέμπτη, 09 Μάρτιος 2017

Events/Helgramed/A_HELGRAMED_2017.jpg

H Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Τεχνολογίας Γραφικών Τεχνών– HELGRAMED, σε συνεργασία με το Γραφείο Διεθνών Σχέσεων του ΤΕΙ Αθήνας, διοργανώνει επιστημονική ημερίδα με θέμα τις εξελίξεις στην επιστήμη των γραφικών τεχνών.

Η επιστημονική ημερίδα αποσκοπεί στην παρουσία ση των απαραίτητων συνεργειών στο τρίπτυχο Έρευνα-Βιομηχανία-Εκπαίδευση και στις ανάγκες σε ανθρώπινο κεφάλαιο, στο πλαίσιο της εξέλιξης του ευρύτερου γνωστικού αντικειμένου και επιστημονικού πεδίου της Τεχνολογίας των Γραφικών Τεχνών και των Μέσων Οπτικής Επικοινωνίας.

Η ημερίδα θα εστιάσει στην ανάλυση των σύγχρονων τάσεων στα επιστημονικά πεδία των γραφικών τεχνών, καθώς επίσης και στη σύνδεση της έρευνας, τις καινοτομίες στη βιομηχανία και το ρόλο της εκπαίδευσης.

Η επιστημονική ημερίδα διοργανώνεται με τη συνεργασία:

• του Τμήματος (Κατεύθυνση) Τεχνολογίας Γραφικών Τεχνών ΤΕΙ Αθήνας,

• της Σχολής Εφαρμοσμένων Τεχνών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου – Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Γραφικές Τέχνες- Πολυμέσα,

• του Τμήματος Τεχνολογίας Γραφικών Τεχνών του Πολιτειακού Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια Η.Π.Α. (Graphic Communication Department, California Polytechnic State University, San Luis Obispo, CA) Η.Π.Α.

Την ημερίδα καλούνται να παρακολουθήσουν φοιτητές, εκπαιδευτικοί, επαγγελματίες, απόφοιτοι και πτυχιούχοι της Τεχνολογίας Γραφικών Τεχνών και των μέσων της οπτικής επικοινωνίας, καθώς και οι επιχειρήσεις και οι φορείς της βιομηχανίας των γραφικών τεχνών, των εκτυπώσεων, των εκδόσεων και της συσκευασίας.

Για πληροφορίες και εγγραφές:

Κατεβάστε από εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα της Ημερίδας.

0 Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Θα πρέπει πρώτα να συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια.