Παρασκευή 20 Απρίλιος 2018
Find me on Facebook Follow me on Twitter Follow me on Linkedin
EDP LOGO NEW
Home arrow Εκδηλώσεις arrow Ελλάδα arrow 3ο Σεμινάριο Έξυπνης Συσκευασίας

3ο Σεμινάριο Έξυπνης Συσκευασίας

Σάββατο, 26 Μάρτιος 2016

Αφίσα Συνεδρίου

Το ΚΕΔΙΒΙΜ2 της ΣΔΣΤΕ καθώς και τα τμήματα Γραφικών Τεχνών και Ηλεκτρονικών της Σιβιτανιδείου Σχολής Τεχνών και Επαγγελμάτων, σε συνεργασία με την κατεύθυνση Τεχνολογίας Γραφικών Τεχνών του τμήματος Γραφιστικής του ΤΕΙ Αθήνας και τον Οργανισμό Τυπωμένων Οργανικών Ηλεκτρονικών Ελλάδας (ΟΤΟΗΕ, www.poeag.org) συνδιοργανώνουν το 3ο Εκπαιδευτικό – Επιμορφωτικό Σεμινάριο με την υποστήριξη της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών με θέμα:

«Τυπωμένα Ηλεκτρονικά και Έξυπνη Συσκευασία»

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ & ΏΡA ΕΝΑΡΞΗΣ:
Σάββατο 14 Μαΐου 9.00 - 17.30

ΤΟΠΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ: 
Σιβιτανίδειος Δημόσια Σχολή Τεχνών και Επαγγελμάτων/ Αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: 
Το σεμινάριο έχει στόχο να εκσυγχρονίσει το όραμα των συμμετεχόντων στην έρευνα, στην εκπαίδευση και στην παραγωγή των υλικών, των εφαρμογών και των σχετικών τεχνολογιών στο χώρο των τυπωμένων ηλεκτρονικών. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αποσαφηνίσουν έννοιες των νέων τεχνολογιών καθώς και να συνομιλήσουν με ερευνητές, επαγγελματίες και εκπαιδευτικούς φορείς που δραστηριοποιούνται στο χώρο των τυπωμένων ηλεκτρονικών και της έξυπνης συσκευασίας.

ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ: 
Τα Αγώγιμα - Ημιαγώγιμα - Διηλεκτρικά. Συστήματα τυπωμένων κυκλωμάτων,NFC, RFID. Περιγραφή, ανάλυση στοιχείων και μερών του συστήματος, Δομή λειτουργίας. Δυνατότητες και εφαρμογές. Έξυπνη συσκευασία και εργαλεία μάρκετινγκ. Τυπωμένα κυκλώματα και εφαρμογές των τεχνικών παραγωγής.

ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ:
Σε Επαγγελματίες, επιστήμονες και εκπαιδευτές (Τεχνολόγους Γραφικών Τεχνών και Συσκευασίας, Χημικούς, Φυσικούς, Ηλεκτρονικούς, Πληροφορικής, Τεχνολόγους Τροφίμων και Ποτών, Γραφίστες-Σχεδιαστές) σε φοιτητές ΑΕΙ και σε όσους εμπλέκονται στην παραγωγή και διακίνηση της έντυπης συσκευασίας όπως και σε επαγγελματίες στον χώρο των πωλήσεων (Marketing). Επιπλέον αφορά στους εκπαιδευτικούς φορείς και λειτουργούς της ευρύτερης δευτεροβάθμιας και τριτοβάθμιας τεχνικής και τεχνολογικής εκπαίδευσης καθώς επίσης και σε κλάδους των εφαρμοσμένων τεχνών.

ΚΟΣΤΟΣ:
Συμμετοχή: 30 € - Φοιτητές: 15 €

Θα δωθεί Βεβαίωση Συμμετοχής Σεμιναρίου.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Για τη συμμετοχή σας στο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο, παρακαλούμε επικοινωνίστε με τη διοργάνωση στο e-mail: ή καλέστε στο τηλέφωνo: 2104857716


Μία διοργάνωση των:
- ΚΕΔΙΒΙΜ2 της ΣΔΣΤΕ

- Κατεύθυνση Τεχνολογίας Γραφικών Τεχνών (Γραφιστική ΤΕΙ Αθήνας)

- ΟΤΟΗΕ ( Οργανισμός Τυπωμένων Οργανικών Ηλεκτρονικών Ελλάδος)

- Τμήματα Γραφικών Τεχνών & Ηλεκτρονικών Σιβιτανιδείου Σχολής

- Ένωση Ελλήνων Φυσικών

0 Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Θα πρέπει πρώτα να συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια.