Παρασκευή 20 Απρίλιος 2018
Find me on Facebook Follow me on Twitter Follow me on Linkedin
EDP LOGO NEW
Home arrow Ειδήσεις arrow Ελλάδα arrow Cross Media Marketing με την Canon

Cross Media Marketing με την Canon

Cross Media Canon Event

Με κύριο στόχο την μετεξέλιξη των υφιστάμενων επιχειρήσεων παροχής εκτυπώσεων σε ολοκληρωμένες επιχειρήσεις Marketing, τόσο στη χώρα μας όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο, η Canon Ελλάδας μαζί με την Intersys, διοργάνωσαν στις 24 Φεβρουαρίου στην Αθήνα ειδική εκδήλωση με καλεσμένους εκπρόσωπους της Canon από την Ευρώπη που έχουν αναλάβει το φιλόδοξο αυτό στόχο.

Η Canon, για την υλοποίηση του παραπάνω στόχου, έχει οργανώσει και υλοποιεί ήδη ένα πρόγραμμα πληροφόρησης και καταγραφής αρχικώς, και αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών των εκτυπωτικών εταιρειών που συμμετέχουν στη συνέχεια.

Σύμφωνα με τους εκπροσώπους της Canon που επισκέφτηκαν τη χώρα μας, η ανάγκες των τελικών πελατών των εκτυπωτικών εταιρειών σήμερα (print buyers), δεν αρκούνται μόνο στις εκτυπώσεις για την προώθηση των υπηρεσιών ή προϊόντων τους, αλλά αναζητούν και σε άλλα κανάλια επικοινωνίας, με ναυαρχίδα το internet, και όσα αυτό πλέον προσφέρει (social media marketing, mail campaign marketing, search engine optimizations), την προώθησή τους.

news/03_2016/canon_pic1.jpg

Αφενός η ραγδαία εξάπλωση του διαδικτύου και αφετέρου η εξοικείωση των νέων επιχειρηματιών με την τεχνολογία, έχουν, δυστυχώς για τον κλάδο μας, σε ένα βαθμό μειώσει τη δύναμη - και ίσως και την αναγκαιότητα για άλλους- της εκτύπωσης να μεταδώσει επαρκώς το μήνυμα για το διαφημιζόμενο προϊόν ή υπηρεσία.

Οι εκτυπώσεις πλέον δεν βρίσκονται μόνες τους στην πρώτη γραμμή του Marketing και αποτελούν πια μόνο ένα μέρος μιας συνολικής στρατηγικής επικοινωνίας, η οποία, με την είσοδο των ψηφιακών μέσων στη ζωή των καταναλωτών, έχει γίνει αρκετά πολύπλοκη και πολυδιάστατη.

Η σκέψη λοιπόν της Canon είναι να βοηθήσει όσο μπορεί στη μετεξέλιξη των τυπογράφων σε ολοκληρωμένες επιχειρήσεις Marketing οι οποίες, επικουρικά με τις εκτυπώσεις θα προσφέρουν στους πελάτες τους και υπηρεσίες ηλεκτρονικού Marketing.

Για την υλοποίηση αυτού του φιλόδοξου σχεδίου, οι άνθρωποι της Canon ξεκινούν μαζί με τους ενδιαφερόμενους τυπογράφους μία λεπτομερή καταγραφή των επιχειρήσεών τους ώστε σε πρώτο στάδιο να απαντηθεί το ερώτημα του «που βρίσκεται σήμερα η επιχείρηση”. Στη συνέχεια, μέσα από τα αποτελέσματα ανεξάρτητων ερευνών που έχουν συλλέξει οι άνθρωποι της Canon, οι συμμετέχοντες ενημερώνονται για τις νέες ευκαιρίες που προσφέρει ο κλάδος και καλούνται να επιλέξουν τον τομέα στον οποίο επιθυμούν να δώσουν έμφαση ή να δημιουργήσουν εάν δεν υπάρχει ήδη, και μαζί με την Canon σε ρόλο συμβουλευτικό, προχωρούν στην εξέλιξη της επιχείρησής τους.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Canon, το 50% εκείνων που αποφάσισαν να μπουν στο πρόγραμμα αυτό, όντως το συνέχισαν και προχωρούν στον εμπλουτισμό των υπηρεσιών τους.

0 Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Θα πρέπει πρώτα να συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια.