Παρασκευή 20 Απρίλιος 2018
Find me on Facebook Follow me on Twitter Follow me on Linkedin
EDP LOGO NEW
Home arrow Ειδήσεις arrow Ελλάδα arrow Διάκριση για τη Forlabels

Διάκριση για τη Forlabels

Δευτέρα, 13 Ιούλιος 2015

news/07_2015/A_Forlabels&Finat.jpg

Finat Label Competition 2015

Δ.Τ.: H FORLABELS επιβεβαιώνοντας ακόμα μια φορά την ποιότητα της δουλειάς της, διακρίθηκε στον Διεθνή Διαγωνισμό Ετικέτας “FINAT International Label Competition 2015”, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Διεθνούς Συνεδρίου European Label Forum (ELF) της FINAT (Παγκόσμια Ομοσπονδία Ετικετοποιών), κερδίζοντας δύο πρώτα βραβεία.

Η διάκριση γίνεται ακόμα πιο σημαντική, αν σκεφτεί κανείς ότι στον διαγωνισμό συμμετείχαν εκατοντάδες εταιρίες από όλο τον κόσμο.

Πιο συγκεκριμένα η FORLABELS κέρδισε το πρώτο βραβείο στην κατηγορία μη αυτοκόλλητων ετικετών για την ετικέτα shrink sleeve για το προϊόν gogreek collectibles, σειρά “OH... my GODS”, όπως επίσης και το πρώτο βραβείο στην κατηγορία ετικέτες shrink sleeve για το ίδιο προϊόν.

Η FORLABELS στο πλαίσιο μιας open mind φιλοσοφίας που ακολουθεί δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της και τα δημιουργικά γραφεία να εμπνέονται και να δοκιμάζουν πρωτότυπες και διαφοροποιημένες συσκευασίες.

Αυτή τη δυνατότητα αξιοποίησε το δημιουργικό γραφείο Yonas Design ώστε να σχεδιάσει για λογαριασμό της εταιρίας ΨΗΜΙΤΗ ΑΕ μια σειρά μινιατούρες ούζου «ντυμένες» με shrink sleeve ετικέτα που τις μεταμορφώνει σε θεούς του Ολύμπου

Η απονομή των βραβείων πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του διεθνούς Συνεδρίου της FINAT που φέτος διοργανώθηκε στο ‘Αμστερνταμ.

Στη FORLABELS είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι για τη διεθνή αυτή διάκριση που αντανακλά σε όλους όσους συνεργάστηκαν και συνέβαλαν στη δημιουργία της βραβευμένης ετικέτας τους οποίους συγχαίρουμε και ευχαριστούμε.

Σε μια εποχή κρίσης, όπως η σημερινή, είναι σημαντικό να κρινόμαστε θετικά και να προχωράμε.

0 Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Θα πρέπει πρώτα να συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια.