Πέμπτη 26 Απρίλιος 2018
Find me on Facebook Follow me on Twitter Follow me on Linkedin
EDP LOGO NEW
Home arrow Εκδηλώσεις arrow Κόσμος arrow Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 16η Sign Istanbul 2014

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 16η Sign Istanbul 2014

Β. Δημάκης
Τετάρτη, 24 Σεπτέμβριος 2014

Events/SignIstanbul2014/after/A_SI14.jpg

H 16η έκθεση επιγραφοποιίας και ψηφιακών εκτυπώσεων έλαβε χώρα από τις 11 έως τις 14 Σεπτεμβρίου στην Κωνσταντινούπολη, προσελκύοντας ως εκθέτες 390 επιχειρήσεις από 33 χώρες μεταξύ των οποίων τους κορυφαίους κατασκευαστές μηχανημάτων εκτύπωσης από τις Η.Π.Α., την Ιταλία, τη Γερμανία, την Κίνα, την Κορέα και άλλες.

Περισσότερα από 300 μηχανήματα εκτέθηκαν στη μεγάλη έκθεση με τις συνολικές πωλήσεις να υπολογίζονται από τη διοργανώτρια εταιρεία στα $68 εκατομμύρια στις 4 μέρες που διήρκησε η έκθεση.

Visitors @ Sign Istanbul 2014Μετά το τέλος της έκθεσης, ο γενικός διευθυντής της διοργανώτριας εταιρείας IFO, κύριος Zekeriya Aytemur, δήλωσε: «Τα δεδομένα από τις έρευνές μας δείχνουν πως εκθέτες και επισκέπτες έμειναν ικανοποιημένοι από την έκθεση. Την έκθεση επισκέφτηκαν συνολικά 20,916 επαγγελματίες από 66 χώρες.” Οι διοργανωτές πιστεύουν πως η έκθεση πλέον προσελκύει το 70% της τουρκικής αγοράς επιγραφοποιίας και διαφήμισης, στο πλαίσιο αυτό ο κύριος Aytemur δήλωσε σχετικά: «Στόχος μας είναι να αυξήσουμε το ποσοστό αυτό, καθώς και τον αριθμό των επισκεπτών μας από ξένες χώρες.

Επίσης, θα προσπαθήσουμε να αυξήσουμε τους εγχώριους εκθέτες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της εκτύπωσης υφασμάτων.»


Το υψηλό ποσοστό ικανοποίησης των εκθετών από τη φετινή διοργάνωση, οδήγησε πολλούς, όχι μόνο στο να συμμετάσχουν και του χρόνου στην έκθεση, αλλά και να ζητήσουν περισσότερα τετραγωνικά για τα περίπτερά τους στην Sign Istanbul 2015, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 10 έως τις 13 Σεπτεμβρίου 2015.

Events/SignIstanbul2014/after/A_SI14_airview.jpgEvents/SignIstanbul2014/after/A_SI14_entrance.jpg

Η επιτυχία της φετινής διοργάνωσης φάνηκε και στην αύξηση κατά 20% της συνολικής επιφάνειας κάλυψης σε σχέση με το 2013, αγγίζοντας συνολικά τα 25.000 τετραγωνικά μέτρα εκθεσιακής επιφάνειας. Η επιτυχία αυτή φάνηκε και στα στατιστικά επισκεψημότητας της έκθεσης με το 14,5% να είναι από επισκέπτες εκτός Τουρκίας. Ιδιαίτερα αυξημένη ήταν και η παρουσία από την Ελλάδα, την Κύπρο, τη Βουλγαρία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Ιρακ και το Αζερμπαϊτζάν.

0 Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Θα πρέπει πρώτα να συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια.