Παρασκευή 20 Απρίλιος 2018
Find me on Facebook Follow me on Twitter Follow me on Linkedin
EDP LOGO NEW
Home arrow Εκδηλώσεις arrow Ελλάδα arrow Νέα, 13η Ημερίδα από τον Σ.Ε.Μ.Ε.Ε.

Νέα, 13η Ημερίδα από τον Σ.Ε.Μ.Ε.Ε.

Τετάρτη, 17 Σεπτέμβριος 2014

13η ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ Σ.Ε.Μ.Ε.Ε.

"ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ"

Ο Σύνδεσμος Εκτυπωτικών Μέσων Επικοινωνίας συνεχίζοντας την επιτυχημένη διοργάνωση τεχνικών ημερίδων, δημιουργώντας νέους ορίζοντες και μεταφράζοντας την κρίση, όχι ως αδιέξοδο, αλλά ως ευκαιρία νέων εκτυπωτικών εφαρμογών, διοργανώνει την 13η Ημερίδα του, η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 15.30 στο Ξενοδοχείο Holiday Inn (42 χλμ Αττικής Οδού μεταξύ 17ης και 18ης εξόδου).

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη, αλλά θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Η ημερίδα απευθύνεται σε όλους όσους ασχολούνται με τις Εκτυπώσεις, τη Συσκευασία, τη Διαφήμιση και γενικότερα τις Εφαρμογές της Έντυπης Επικοινωνίας.

Στηρίζεται στην έρευνα, το κύρος και την υψηλή τεχνογνωσία των εταιριών: AGFA GEVAERT ΑΕΒΕ, ΒΤΙ HELLAS AEE, SUN CHEMICAL PUBLICATION GREECE, UNIMAG/ESKO

Θεωρούμε πως βασικό πλεονέκτημα για κάθε επαγγελματία των Γραφικών Τεχνών, είναι η βαθιά γνώση σε θέματα που αφορούν νέες τεχνολογίες και σύγχρονες μεθόδους εκτυπώσεων.

Το Δ.Σ. του Σ.Ε.Μ.Ε.Ε. ευχαριστεί θερμά τις εταιρίες AGFA GEVAERT ΑΕΒΕ, BTI HELLAS ΑΕΕ, SUN CHEMICAL PUBLICATION, UNIMAG/ESKO για την πολύτιμη συμβολή και στήριξή τους ως Χορηγοί και Ομιλητές της Ημερίδας.

Ιδιαίτερα σημαντική, για άλλη μια φορά, είναι η συμμετοχή των περιοδικών του κλάδου

ALL PACK HELLAS

ΒΙΒΛΙΟ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ

CMYKMAG.GR

GA – ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ

ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΑ

Το Δ.Σ. εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες για την εξαιρετική συνεργασία και την σημαντική προσφορά τους ως Χορηγοί Επικοινωνίας των Εκδηλώσεων του ΣΕΜΕΕ.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα γραφεία του Συνδέσμου, στο τηλ.: 2108212300.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημερίδας εδώ


0 Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Θα πρέπει πρώτα να συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια.