Πέμπτη 26 Απρίλιος 2018
Find me on Facebook Follow me on Twitter Follow me on Linkedin
EDP LOGO NEW
Home arrow Εκδηλώσεις arrow Κόσμος arrow 16η Διεθνής Έκθεση Επιγραφοποιίας: Sign Istanbul 2014

16η Διεθνής Έκθεση Επιγραφοποιίας: Sign Istanbul 2014

Β. Δημάκης
Τετάρτη, 20 Αύγουστος 2014

16η Έκθεση Sign Istanbul

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η Διεθνής έκθεση Επιγραφοποιίας και Ψηφιακής Εκτύπωσης θα λάβει χώρα στην Κωνσταντινούπολη, στο εκθεσιακό κέντρο TUYAP, από τις 11 έως τις 14 Σεπτεμβρίου.

Άποψη της έκθεσης Sign Istanbul 2013Στην έκθεση -η οποία συγκεντρώνει τις τελευταίες καινοτομίες από τους κλάδους της Επιγραφοποιίας, της Ψηφιακής Εκτύπωσης και της υπαίθριας Διαφήμισης- θα δώσουν και φέτος το παρόν πάνω από 400 εκθέτες παρουσιάζοντας μια τεράστια γκάμα μηχανημάτων και αναλωσίμων ψηφιακών εκτυπώσεων, εκτυπώσεων υφασμάτων, διαφημιστικών εφαρμογών, LED, ψηφιακών οθονών υπαίθριας διαφήμισης, μεταξοτυπίας και υπηρεσιών προώθησης προϊόντων.

Σύμφωνα με την εταιρεία διοργάνωσης (İFO Fuarcılık) η προσέλευση αναμένεται να ξεπεράσει τους 22.000 επαγγελματίες από τους κλάδους των εκτυπώσεων, της διαφήμισης και του ενδύματος, τόσο από την Τουρκία όσο και από την ευρήτερη περιοχή των Βαλκανίων, της νοτιοανατολικής Ευρώπης, της Βόρειας Αφρικής και της Μέσης Ανατολής.

Η έκθεση στα 16 χρόνια λειτουργίας της έχει καταφέρει να αποτελέσει πόλο έλξης για μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας βιομηχανίας εκτύπωσης όπως: Efi, Epson, FujiFilm, HP, Mimaki, Mutoh, Oki, Ricoh, Roland, Seiko, Zünd κ.α οι οποίες φέτος έχουν «κλείσει» επιφάνειες ρεκόρ στον εκθεσιακό χώρο για να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους.

Όπως και πέρυσι τέτοια εποχή, στην έκθεση θα δώσει το παρόν και το CMYKMAG.GR με δικό του περίπτερο μέσω του EDP του οποίου είναι μέλος.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έκθεση, μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της έκθεσης στη διεύθυνση: www.signistanbul.com

Events/SignIstanbul2014/Aaa_SignIstanbul_2013.jpg

0 Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Θα πρέπει πρώτα να συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια.