Δευτέρα 19 Μάρτιος 2018
Find me on Facebook Follow me on Twitter Follow me on Linkedin
EDP LOGO NEW
Home arrow Εκδηλώσεις arrow Ελλάδα arrow Ενημερωτική Εκδήλωση του ΕΦΕΤ & του ΣΥ.ΒΙ.Π.Υ.Σ.

Ενημερωτική Εκδήλωση του ΕΦΕΤ & του ΣΥ.ΒΙ.Π.Υ.Σ.

Πέμπτη, 27 Φεβρουάριος 2014

εφετ

Ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) και ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Παραγωγής Υλικών & Συσκευασίας (ΣΥ.ΒΙ.Π.Υ.Σ.) διοργανώνουν Ενημερωτική Εκδήλωση με θέμα:

"Η Συσκευασία Τροφίμων κλάδος αιχμής για την ανταγωνιστικότητα"

Η Εκδήλωση θα διεξαχθεί το Σάββατο 15 Μαρτίου στις 11:00 π.μ, στη συνεδριακή αίθουσα του Εκθεσιακού Κέντρου της Helexpo στο Μαρούσι (Κηφισίας 39), στα πλαίσια της διεθνούς 'Εκθεσης Τροφίμων - Ποτών "DETROP Boutique show Athens".

Ομιλητές θα είναι τα στελέχη του ΕΦΕΤ Δρ. Ζωή Μούσια, Προϊστάμενη Τμήματος Ελέγχων Επιχειρήσεων Λοιπών Επεξεργασμένων Τροφίμων και Δρ. Νικόλαος Α. Κατερέλος, Προϊστάμενος Τμήματος Ενημέρωσης της Διεύθυνση Εκπαίδευσης, Ενημέρωσης & Πληροφορικής, οι οποίοι θα αναλύσουν τη νομοθεσία υλικών και θα παρουσιάσουν τον οδηγό ορθής παραγωγικής πρακτικής για τα υλικά και αντικείμενα συσκευασίας που προορίζονται να έρθουν σε επαφή με τρόφιμα, ο οποίος βρίσκεται στο στάδιο της δημόσιας διαβούλευσης.

Θα ακολουθήσουν ερωτήσεις και ανοιχτή συζήτηση με τη συμμετοχή του κοινού.

Η Εκδήλωση απευθύνεται και ενδιαφέρει κάθε εμπλεκόμενο με την παραγωγη, μεταποίηση και διάθεση τροφίμων και υλικών συσκευασίας στη χώρα μας. Συντονιστής θα είναι ο γενικός γραμματέας του ΣΥΒΙΠΥΣ Δημήτρης Μαντής.

Η είσοδος στην Εκδήλωση είναι ελεύθερη.

Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων, είναι απαραίτητη η επιβεβαίωση κράτησης με τα στοιχεία και την ιδιότητα των ενδιαφερόμενων, η οποία θα πρέπει να αποσταλεί στο e-mail , ή να δηλωθεί στη Γραμματεία του ΣΥ.ΒΙ.Π.Υ.Σ. στο τηλέφωνο 693 7217918 μέχρι την Τετάρτη 12 Μαρτίου.

0 Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Θα πρέπει πρώτα να συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια.