Παρασκευή 20 Απρίλιος 2018
Find me on Facebook Follow me on Twitter Follow me on Linkedin
EDP LOGO NEW
Home arrow Προϊόντα arrow Διάφορα arrow LEF-20: Άμεση UV εκτύπωση αντικειμένων

LEF-20: Άμεση UV εκτύπωση αντικειμένων

Τετάρτη, 25 Σεπτέμβριος 2013

Roland LEF-20

H σειρά LEF περιλαμβάνει επιτραπέζια εκτυπωτικά UV για απευθείας εκτύπωση σε μια μεγάλη ποικιλία υλικών (PET, ABS, PVC, Paper, Coated Metals, Ξύλο, Ύφασμα κ.α.) και αντικείμενα πάχους έως 10 cm.

Οι εκτυπωτές τυπώνουν με τετραχρωμία CMYK, Λευκό και Διαφανές Βερνίκι για δημιουργία ματ, γυαλιστερής ή ανάγλυφης υφής, δίνοντας ένα ξεχωριστό φινίρισμα στο τελικό αποτέλεσμα.

Καλύπτουν την ανάγκη ποιοτικής, οικονομικής και άμεσης παραγωγής μικρής ποσότητας μιας σειράς εφαρμογών όπως: εκτύπωση διαφημιστικών δώρων, σημάνσεων, βραβείων, πρωτοτύπων συσκευασιών, προωθητικών και βιομηχανικών αντικειμένων, κ.α.

Τα συγκεκριμένα εκτυπωτικά υποστηρίζουν και μια νέα αγορά, αυτή της εξατομικευμένης εκτύπωσης προσωπικών αντικειμένων και δώρων (π.χ αναπτήρες, στυλό, κλειδοθήκες, καλύμματα κινητών και notebook, ακόμα και μπαλάκια golf) με επιλεγμένα από τον κάτοχό τους εικαστικά, μηνύματα κλπ.

Market/Market 2013/09 Market 2013/Aa_VersaUV.jpgprinted pens

Το μέγεθός τους, ο πλήρης κλειστός σχεδιασμός τους, η αθόρυβη λειτουργία τους και το σύστημα εξαερισμού που διαθέτουν, επιτρέπει τη χρήση τους ακόμα και σε μικρούς χώρους, καταστήματα, κιόσκια, κλπ. Διαθέτουν ασφαλή LED λάμπα, που δεν ανεβάζει καθόλου θερμοκρασία ενώ το απορροφητικό τζάμι ασφαλείας τους, προστατεύει το χρήστη από έκθεση σε ακτινοβολία και διατηρεί το χώρο εκτύπωσης καθαρό από σκόνη.

Το νέο LEF-20, ένα από το πιο προσιτά και προηγμένα επιτραπέζια UV εκτυπωτικά της αγοράς, έχει επιφάνεια εργασίας 538x360 mm και μεγαλύτερη παραγωγικότητα από το LEF-12 στη δημιουργία gloss φινιρίσματος. Δέχεται δύο συνδυασμούς μελανιών, CMYKWhG και CMYKWhWh και είναι εξαιρετικά εύχρηστο.

Περισσότερες πληροφορίες  εδώ.

3 Σχόλια

Επισκέπτης
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΙΝΟΣ
16 Ιανουάριος 2014, 06:17
Ενδιαφερομαι για την αγορα του εκτυπωτη.παρακαλω επικοινωκηστε μαζι μου 6976748104
Επισκέπτης
Αντωνης
08 Φεβρουάριος 2016, 18:10
Θα ήθελα παρακαλώ να μου πείτε ποια είναιη τιμή του εκτυπωτη
dimakis
Βασίλης Δημάκης
09 Φεβρουάριος 2016, 15:06
Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για τιμές, επικοινωνήστε με την αντιπρόσωπο της Rolland στην ελλάδα, την εταιρεία Atlas Digital A.E. στο 2109845771 για την Αθήνα και στο 2310672942 για τη Θεσσαλονίκη.
Υποβολή σχολίου
Δεν θα δημοσιευθεί

Ειδοποίησέ με μέσω e-mail σε απαντήσεις
Συλλαβισμός Συλλαβισμός

Ειδοποιήσεις μέσω e-mail

Δεν θέλω να λαμβάνω πλέον ειδοποιήσεις για νέα σχόλια σε αυτό το άρθρο