Δευτέρα 21 Μάιος 2018
Find me on Facebook Follow me on Twitter Follow me on Linkedin
EDP LOGO NEW
Home arrow ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Δοκιμή του ICE toner στην Κύπρο

Δευτέρα, 23 Σεπτέμβριος 2013

ICE TONER XEIKON

Η εταιρία Eleftheriades, πολύχρονος πελάτης της Xeikon με έδρα στην Κύπρο, δοκίμασε με επιτυχία το ICE toner. Το νέο toner, που παρουσιάζει η Xeikon, αναπτύχθηκε για να ταιριάζει με υποστρώματα ευαίσθητα στη θερμότητα όπως το PE και το θερμικό χαρτί ετικέτας.

Η Eleftheriades χρησιμοποιεί το ψηφιακό της πιεστήριο Xeikon για να παράγει ετικέτες υψηλής ποιότητας σε μικρά τιράζ, ειδικά για τις αγορές των καλλυντικών, φαρμακευτικών και καταναλωτικών αγαθών.

Ο Ιωάννης Ελευθεριάδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Eleftheriades, εξηγεί: «Είμαστε ενθουσιασμένοι με το νέο ICE toner της Xeikon το οποίο δοκιμάζουμε ήδη από τις αρχές Ιουνίου. Το toner πληροί τις προδιαγραφές ποιότητας που περιμέναμε από τη Xeikon και μας δίνει τη δυνατότητα να διευρύνουμε τη γκάμα των εφαρμογών μας. Έχουμε τη δυνατότητα να παράγουμε ετικέτες για τους πελάτες μας που δεν μπορούσαμε νωρίτερα, με αποτέλεσμα να είμαστε σε θέση να δημιουργούμε επιπρόσθετες εργασίες. Θα συνεχίσουμε να χρησιμοποιούμε το ICE toner της Xeikon. Αυτό το toner σίγουρα θα μας βοηθήσει να αναπτυχθούμε συγκεκριμένα στην αγορά ετικετών υγείας και ομορφιάς».

Η J.Eleftheriades Offset Printers Ltd δραστηριοποιείται στην αγορά της Κύπρου για πολλά χρόνια και λόγω της συνεχούς επέκτασης και μέσω συνεχών τεχνολογικών αναβαθμίσεων, διατηρεί ακόμη το ρόλο του πρωτοπόρου στην αγορά της συσκευασίας. Η εταιρία ξεκίνησε στην αγορά της ψηφιακής εκτύπωσης το 2004 και έκτοτε η ζήτηση ετικέτας δεν έχει μόνο αυξηθεί αλλά ξεπέρασε τις προσδοκίες της εταιρίας.

Το 2011 η εταιρία επένδυσε σε ένα δεύτερο πιεστήριο Xeikon· η Xeikon 3050 προσφέρει τη δυνατότητα εκτύπωσης σε υποστρώματα έως 516mm. Η Eleftheriades στοχεύει πάντα σε μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς και σε επιχειρηματικές ευκαιρίες· με μεγαλύτερη εμπειρία, γνώση και τις επιπλέον δυνατότητες της Xeikon 3050 πέτυχε ακριβώς αυτό.

Ο Filip Weymans, Director Segment Marketing Labels and Packaging στη Xeikon, δηλώνει: «Η Ελευθεριάδης είναι ένας από τους πολλούς πελάτες της Xeikon που μας βοηθούν να καινοτομούμε ξανά και ξανά. Από αυτούς τους πελάτες μαθαίνουμε τι ακριβώς χρειάζεται η αγορά. Για αυτό είμαστε πανευτυχείς αν ένας πιστός πελάτης είναι ενθουσιώδης για ένα νέο προϊόν που αναπτύξαμε, ειδικά όταν ο πελάτης ήταν ένας από αυτούς που μας ζήτησαν να αναπτύξουμε το προϊόν!»

Το νέο ICE toner μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλα τα πιεστήρια της σειράς Xeikon 3000 και μπορεί να προσαρμοστεί στα συστήματα μέσω μιας αναβάθμισης λογισμικού. Το δοκιμασμένο QA toner θα συνεχίσει να είναι διαθέσιμο.

0 Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Θα πρέπει πρώτα να συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια.