Παρασκευή 20 Απρίλιος 2018
Find me on Facebook Follow me on Twitter Follow me on Linkedin
EDP LOGO NEW
Home arrow Προϊόντα arrow Wide Format / Κοπτικά arrow 1.100m/h από την Canon-Oce

1.100m/h από την Canon-Oce

Παρασκευή, 28 Ιούνιος 2013

Color Wave 900

Ο εκτυπωτής ColorWave 900 της Canon-Oce, που πρωτοεμφανίστηκε στην περασμένη Drupa ως concept μοντέλο με το όνομα «Project Velocity», μπαίνει τελικώς στην παραγωγή μετά την επίσημη παρουσίασή του στη Fespa Λονδίνου.

Ο νέος εκτυπωτής είναι 15 φορές ταχύτερος από τους άλλους εκτυπωτές της αγοράς, γεφυρώνοντας το χάσμα μεταξύ της offset εκτύπωσης και της inkjet τεχνολογίας.

Ο νέος εκτυπωτής έχει σχεδιαστεί ειδικά για εφαρμογές Γραφικών Τεχνών, CAD και GIS και η ταχύτητά του αγγίζει τα 1.100 τετραγωνικά μέτρα την ώρα, η οποία υποστηρίζεται από την τεχνολογία εκτύπωσης Memjet (σχετικό άρθρο εδώ).

Ενδεικτικό παράδειγμα της ταχύτητάς του είναι πως μπορεί να τυπώσει το ύψος του πύργου του Eiffel σε μόλις μισή ώρα. Η δε ανάλυσή του είναι στα 1.600 x 1.600 dpi (3.4 δις σταγόνες των 1.2 picolitres) και χρησιμοποιεί μελάνια νερού.

Το πλάτος εκτύπωσης είναι στα 106 cm (42”) και δέχεται 6 ρολά των 200 μέτρων, όπως και τα μοντέλα Océ ColorWave 600/650.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως στην έξοδο, οι εκτυπώσεις παραδίδονται έτοιμες, κομμένες και στεγνές σε στοίβα με αποτέλεσμα να αυξάνεται ακόμη περισσότερο η συνολική παραγωγικότητα του μηχανήματος.

Ο Οce Color Wave 900 αναμένεται να είναι εμπορικά διαθέσιμος από τις αρχές του νέου έτους.

0 Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Θα πρέπει πρώτα να συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια.