Παρασκευή 20 Απρίλιος 2018
Find me on Facebook Follow me on Twitter Follow me on Linkedin
EDP LOGO NEW

Νέα μοντέλα bizhub

Τετάρτη, 05 Σεπτέμβριος 2012

Konica Minolta bizhub

Τα νέα bizhub C224, C284 και C364 είναι όλα διάδοχοι των βραβευμένων συστημάτων Konica Minolta - τώρα με συνολικά βελτιωμένη χρηστικότητα. Κάθε σύστημα προσφέρει εξαιρετικές ικανότητες εκτύπωσης, σάρωσης, αντιγραφής, φαξ και προσφέρει εύκολη λειτουργικότητα χάρη στην νέα οθόνη αφής 9 ιντσών (multi-touch) όπως και τα περισσότερα smartphones και tablet PCs. Τα νέα αυτά συστήματα περιέχουν νέες πράσινες τεχνολογίες που επιβαρύνουν λιγότερο το περιβάλλον και μειώνουν τα κόστη λειτουργίας.

Τα bizhub C224, C284 και C364 είναι οι διάδοχοι των κορυφαίων συστημάτων σε πωλήσεις πανευρωπαϊκά, bizhub C220, C280 και C360, τα οποία είχαν βραβευτεί με το βραβείο BLI Pick of the Year 2009. Τα τρία νέα πολυλειτουργικά συστήματα (MFP) πληρούν τις απαιτήσεις για μια ευρεία επιλογή λειτουργιών και απευθύνονται σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις καθώς και σε ομάδες εργασίας σε μεγαλύτερες επιχειρήσεις.

Και τα τρία πολυμηχανήματα έχουν επίσης το ίδιο graphical user interface (GUI) για την οθόνη και τον driver του εκτυπωτή στον H/Y- με βάση την ιδέα “know one, operate all”. Αυτή η αντίληψη ισχύει και για τα υπόλοιπα έγχρωμα συστήματα γραφείου Konica Minolta όπως τα bizhub C654 και C754.

Ο χρήστης μπορεί να παραμετροποιήσει την οθόνη αφής καθώς και την πρώτη σελίδα του μενού του driver, χάρη στο βραβευμένο σύστημα MyTab το οποίο καθιστά τα νέα συστήματα εξαιρετικά ευέλικτα.

Τα νέα συστήματα bizhub διαθέτουν είτε “RADF” (αυτόματο τροφοδότη εγγράφων με αναστροφή) για τις καθημερινές εργασίες γραφείου, όπως τακτική σάρωση και αντιγραφή ή “Dualscan” (αυτόματο τροφοδότη εγγράφων μονού περάσματος με ταυτόχρονη σάρωση και των δύο όψεων ενός εγγράφου. Ο σαρωτής Dualscan είναι η τέλεια επιλογή για εργασίες που απαιτούν υψηλή απόδοση σάρωσης, όπως η αρχειοθέτηση εγγράφων. Ταχύτητες σάρωσης 80 σελ/ λεπτό με το RADF και 160 σελ/ λεπτό με τον σαρωτή Dualscan. Για την αντιγραφή και εκτύπωση, οι ταχύτητες των επιμέρους νέων μηχανών είναι 22 (C224), 28 (C284) ή 36 (C364) σελίδες σε έγχρωμη ή μονόχρωμη εκτύπωση/ αντιγραφή ανά λεπτό (ppm).

Ολόκληρη η σειρά χαρακτηρίζεται από την πράσινη τεχνολογία για χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας και λιγότερες περιβαλλοντικές επιπτώσεις. Ικανά να σαρώσουν χωρίς προθέρμανση της μηχανής, τα bizhub C224, C284 και C364 εξοικονομούν χρόνο και χρήμα. Η νέα γενιά πολυμερισμένου γραφίτη Simitri HD της Konica Minolta μειώνει τη θερμοκρασία τήξης, βελτιώνει την συμβατότητα υλικών εκτύπωσης και μειώνει την κατανάλωση ενέργειας. Νέα χαρακτηριστικά όπως το “dynamic eco timer”, το οποίο αναλύει τις συνθήκες εργασίας και ρυθμίζει αυτόματα την κατάσταση αναμονής και ετοιμότητας, συμβάλλουν ιδιαίτερα στην οικολογική, οικονομική και αποτελεσματική απόδοση των συστημάτων. Ουσιαστικά το “dynamic eco timer” μαθαίνει τον τρόπο λειτουργίας των χρηστών και προσαρμόζει τους χρόνους αναμονής και ετοιμότητας.

"Το να δημιουργήσουμε μια σειρά που θα ξεπερνά ακόμη και τα bizhub C220, C280 και C360 δεν ήταν ένα εύκολο έργο" λέει ο Lars Moderow, Group Manager, Product Management Group Output Devices. "Αυτά τα τρία συστήματα ήταν τα πιο επιτυχημένα έγχρωμα συστήματα MFP για την Konica Minolta. Με το νέο επίπεδο της συνολικής χρηστικότητας που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των πελατών μας και με τις τελευταίες τεχνολογίες, είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να πείσουμε πάρα πολλούς υπεύθυνους λήψης αποφάσεων να επιλέξουν τα διάδοχα μοντέλα”.

0 Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Θα πρέπει πρώτα να συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια.