Παρασκευή 20 Απρίλιος 2018
Find me on Facebook Follow me on Twitter Follow me on Linkedin
EDP LOGO NEW
Home arrow Εκδόσεις arrow Διεθνής arrow Διαβάζεται… ΑΜΕΣΩΣ!

Διαβάζεται… ΑΜΕΣΩΣ!

Τρίτη, 03 Ιούλιος 2012

Eterna Cadencia

Μια πρωτότυπη ενέργεια σκαρφίστηκε ο εκδοτικός οίκος Eterna Cadencia από την Αργεντινή, με σκοπό δημιουργήσει αφενός ντόρο γύρω από το όνομά του και αφετέρου να προσελκύσει λατινοαμερικάνους συγγραφείς.

Ο εκδοτικός οίκος τύπωσε ένα βιβλίο χρησιμοποιώντας ένα ειδικό μελάνι το οποίο…εξαφανίζεται(!) δύο μήνες αφότου το βιβλίο βγει από την αεροστεγή συσκευασία του και οι σελίδες του εκτεθούν στον αέρα και το φως.

Ο αναγνώστης του βιβλίου λοιπόν έχει 2 μήνες καιρό να διαβάσει όλο το βιβλίο! Αν το αμελήσει, τότε αντί για βιβλίο έχει στα χέρια του ένα απλό σημειωματάριο με κενές λευκές σελίδες. Με σλόγκαν: «Το βιβλίο που δεν μπορεί να περιμένει» ο οίκος τελικά κατάφερε το σκοπό του αφού η είδηση κάνει ήδη το γύρο του κόσμου στο διαδίκτυο.

Μάλιστα οι εκδόσεις Eterna Cadencia «ανέβασαν» στο YouTube ένα σχετικό με την πρωτότυπη ιδέα βίντεο το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω. Να σημειώσουμε πως μετά τη δημοσιότητα που πήρε ο οίκος, οι παραγγελίες του εν λόγω βιβλίου άρχισαν να έρχονται απ’ όλο τον κόσμο. Πενία τέχνας κατεργάζεται!

0 Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Θα πρέπει πρώτα να συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια.