Παρασκευή 20 Απρίλιος 2018
Find me on Facebook Follow me on Twitter Follow me on Linkedin
EDP LOGO NEW
Home arrow Προϊόντα arrow Εκτυπωτές Παραγωγής arrow HP Indigo σε διάσταση B2!

HP Indigo σε διάσταση B2!

Τετάρτη, 14 Μάρτιος 2012

HP Indigo 10000 B2

Στην Pre-Drupa εκδήλωση της HP στο Tel Aviv, η εταιρεία έδειξε στους δημοσιογράφους τη νέα της μηχανή η οποία θα είναι πλέον διαθέσιμη σε διάσταση εκτύπωσης 73,9 x 51 cm (φύλλο 75x53 cm). Μετά από πολλά χρόνια και πολλές συζητήσεις για το πότε η HP θα κατασκεύαζε την έκδοση αυτή, φαίνεται πως τελικά ήρθε το πλήρωμα του χρόνου.

Η νέα μηχανή, που θα παρουσιαστεί επισήμως στη Drupa σε λιγότερο από 2 μήνες από σήμερα, αναμένεται να κλέψει την παράσταση καθώς η νέα διάσταση εκτύπωσης ανοίγει νέους ορίζοντες τόσο για τους επιχειρηματίες που προσφέρουν ψηφιακές εκτυπώσεις όσο και για όσους δεν έχουν ακόμη επενδύσει σε κάποιο ψηφιακό σύστημα και προσφέρουν μόνο αναλογικές εκτυπώσεις.

Η HP Indigo 10000 τυπώνει με έως και 7 χρώματα (C,M,Y,K, Orange, Violet και Green) και μπορεί να δεχτεί και χρώματα Pantone κατά παραγγελία. Η ταχύτητά της φτάνει τα 3450 φύλλα για τετραχρωμία μονής όψης και τα 1725 για τετραχρωμία δύο όψεων. Η βασική της ανάλυση αγγίζει τα 1219 dpi στα 8 bit, ενώ, μπορεί να φτάσει στα 2438 dpi.

0 Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Θα πρέπει πρώτα να συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια.