Τετάρτη 23 Μάιος 2018
Find me on Facebook Follow me on Twitter Follow me on Linkedin
EDP LOGO NEW
Home arrow Προϊόντα arrow Εκτυπωτές Γραφείου arrow Νέα Α4 για επαγγελματίες

Νέα Α4 για επαγγελματίες

Πέμπτη, 23 Φεβρουάριος 2012

Konica Minolta bizhub 42 new

Τα νέα, μονόχρωμα, πολυμηχανήματα bizhub 36 και bizhub 42 είναι σε θέση να εξυπηρετούν επιχειρήσεις ως κεντρική μονάδα επικοινωνίας. Τα συστήματα αυτά είναι τα πρώτα μονόχρωμα MFP A4 της Konica Minolta που προσφέρουν δυνατότητα εκτύπωσης A3 μέσω του δίσκου bypass, ενισχύοντας την ευελιξία για τα γραφεία που χρειάζονται περιστασιακά A3 εκτυπώσεις.

"Είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε τα bizhub 36 και bizhub 42 ως τα νέα μέλη της οικογένειας των προϊόντων MFP της Konica Minolta», λέει η Χριστίνα Degener, Product Manager της Konica Minolta Business Solutions Europe. "Με σχεδόν πανομοιότυπη συμβατότητα εφαρμογών, όπως τα A3 πολυμηχανήματα μας, αυτά τα ασυναγώνιστα μοντέλα Α4 συμπληρώνουν ιδανικά την σειρά προϊόντων Α3 της Konica Minolta."

Τα νέα bizhub 36 και 42 bizhub περιλαμβάνουν λειτουργίες εκτύπωσης, αντιγραφής και έγχρωμης σάρωσης, καθώς και λειτουργία φαξ (προαιρετικά). Είναι επίσης τα πρώτα μονόχρωμα πολυμηχανήματα Α4 της Konica Minolta με Α3 δυνατότητες μέσω του δίσκου bypass, ενισχύοντας έτσι την ευελιξία για τα γραφεία που χρειάζονται περιστασιακά Α3 εκτύπωση. Η ευελιξία ενισχύεται με την προσθήκη της μονάδας τελικής επεξεργασίας, με δυνατότητα γωνιακής και δύο-σημείων συρραφής. Διαθέσιμο είναι επίσης και το συρραπτικό της Konica Minolta για την συρραφή ήδη εκτυπωμένων εγγράφων εκτυπώσεων. Επιπλέον Με το λογισμικό bEST Personal Copy της Konica Minolta και έναν έγχρωμο εκτυπωτή, είναι δυνατή η έγχρωμη αντιγραφή.

Έχοντας απροβλημάτιστη επικοινωνία με υπάρχουσες σειρές A3, τα νέα bizhub 36 και bizhub 42 πραγματοποιούν έγχρωμη σάρωση σε διάφορους προορισμούς, όπως σάρωση-σε-email, USB, FTP, και SMB.

Επιπλέον, επιτρέπουν την κεντρική κατανομή και διαχείριση των δικαιωμάτων των χρηστών ατομικά, καθώς και πρόσβαση με κωδικό και πιστοποίηση με IC κάρτα για μεγαλύτερη ασφάλεια και μείωση της παραγωγής περιττών εκτυπώσεων.

Τα συστήματα είναι συμβατά με τον Universal Print Driver της Konica Minolta (UPD), που κέρδισε πρόσφατα το βραβείο BLI Outstanding Achievement Award in Innovation που εξαλείφει την ανάγκη για μεμονωμένους drivers σε κάθε συμβατό σύστημα εκτύπωσης. Με το PageScope Mobile, η δωρεάν εφαρμογή της Konica Minolta για iPhone, iPad και iPod touch, οι χρήστες μπορούν να εκτυπώσουν έγγραφα στα bizhub 36 και bizhub 42 από οπουδήποτε χρησιμοποιώντας την κινητή συσκευή τους ή να πραγματοποιήσουν σάρωση από το μηχάνημα MFP στην κινητή συσκευή τους.

Οι λειτουργίες ασφαλείας των bizhub 36 και bizhub 42 περιλαμβάνουν την ασφαλή επικοινωνία του δικτύου και μόνιμη διαγραφή δεδομένων σκληρού δίσκου, που σημαίνει ότι πριν από τη διάθεση ή τη μετεγκατάσταση μιας μηχανής ο διαχειριστής μπορεί να πραγματοποιήσει μόνιμη διαγραφή των δεδομένων του σκληρού δίσκου.

Χάρη στην κορυφαία ενεργειακή τους απόδοση αξία TEC και το ενσωματωμένο γραφίτη Simitri HD με βιομάζα, τα δύο συστήματα Konica Minolta πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα οικολογίας και είναι πιστοποιημένα με τα οικολογικά σήματα Blue Angel και Energy Star.

bizhub42
Mε λειτουργίες έγχρωμης σάρωσης σε διάφορους προορισμούς όπως σάρωση-σε-email, USB, FTP και SMB
bizhub32
Με δυνατότητα εκτύπωσης A3 μέσω του δίσκου bypass για όσους χρειάζονται περιστασιακά Α3 εκτύπωση

0 Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Θα πρέπει πρώτα να συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια.