Παρασκευή 20 Απρίλιος 2018
Find me on Facebook Follow me on Twitter Follow me on Linkedin
EDP LOGO NEW
Home arrow Προϊόντα arrow Λογισμικά arrow InkPerformer από τις Caldera και Alwan

InkPerformer από τις Caldera και Alwan

Τετάρτη, 28 Δεκέμβριος 2011

Market/MarketDecember11/A_Caldera.jpg

Market/MarketDecember11/AA_InkPerformer.jpg

Οι εταιρείες Caldera και Alwan δημιούργησαν από κοινού μια υπομονάδα (module) για RIP λογισμικό, ονόματι InkPerformer, με την οποία επιτυγχάνεται μείωση της κατανάλωσης μελανιού.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι δύο εταιρείες συνεργάστηκαν στενά και κατάφεραν να δημιουργήσουν την εφαρμογή η οποία μπορεί να εφαρμοστεί στην τελευταία έκδοση του RIP Caldera (v.9).

Με την υπομονάδα InkPerformer οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα μέσα από το RIP να ελέγχουν την κατανάλωση του μελανιού αλλά και να τη βελτιώνουν επιτυγχάνοντας ταυτοχρόνως οικονομία και φιλικότητα προς το περιβάλλον.

Βάσει μετρήσεων η μείωση στην κατανάλωση μελανιού μπορεί να αγγίξει κατά μέσο όρο ακόμα και το 20%(!) για όλες τις εφαρμογές εκτύπωσης ευρείας διάστασης. Σε περίοδο όπου τα κοστολόγια των υλικών συνεχώς αυξάνονται η οικονομία αυτή είναι πολύ σημαντική για τους επαγγελματίες των ψηφιακών εκτυπώσεων ευρείας διάστασης.

Αναλόγως δε με τον όγκο των εκτυπώσεων που έχει ένα μαγαζί, μπορεί να αποσβέσει την επένδυσή του στο λογισμικό μέσα σε λίγες μόνο εβδομάδες.

Η εφαρμογή μπαίνει σε λειτουργία πριν το προς εκτύπωση αρχείο «ριπαριστεί» και δεν απαιτούνται πρόσθετες ρυθμίσεις ώστε να μειώσει την κατανάλωση μελανιού. Μέσα από ένα εύχρηστο περιβάλλον εργασίας ο χειριστής επεμβαίνει σε δύο βασικές παραμέτρους της εκτύπωσης που είναι αφενός η ποσότητα του μαύρου που θα αντικαταστήσει τα άλλα χρώματα και αφετέρου το επίπεδο οικονομίας μελανιού που απαιτείται.

0 Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Θα πρέπει πρώτα να συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια.