Τρίτη 20 Μάρτιος 2018
Find me on Facebook Follow me on Twitter Follow me on Linkedin
EDP LOGO NEW
Home arrow Προϊόντα arrow Wide Format / Κοπτικά arrow Νέος εκτυπωτής από τη Mimaki

Νέος εκτυπωτής από τη Mimaki

Δευτέρα, 28 Νοέμβριος 2011

Mimaki TS34

Mimaki TS34-1800A ονομάζεται ο νέος, inkjet, εκτυπωτής ευρείας διάστασης για υφάσματα που παρουσίασε προσφάτως η Ιαπωνική εταιρεία.

Ο εκτυπωτής κατασκευάστηκε αποκλειστικά για την αγορά της εκτύπωσης υφασμάτων και χρησιμοποιεί μελάνια sublimation. Η αγορά άλλωστε της εκτύπωσης υφασμάτων γνωρίζει μεγάλη άνθιση και έχει μεγάλες προοπτικές αφού πέρα από τη χρήση των υφασμάτων για ένδυση, ενδείκνυται και για τον κλάδο της οπτικής προβολής (σημαίες, banner κ.λπ.).

Ο νέος εκτυπωτής χρησιμοποιεί δύο νέες κεφαλές εκτύπωσης, και μπορεί να τυπώσει με ταχύτητα 32 τετραγωνικών μέτρων την ώρα σε ανάλυση 540x720 dpi. Σε κατάσταση εξαχρωμίας και με την ίδια ανάλυση τυπώνει με ταχύτητα περίπου 18 τετραγωνικών μέτρων την ώρα.

Στα θετικά του εκτυπωτή συγκαταλέγονται επίσης ακόμη τρία χαρακτηριστικά που αυξάνουν την παραγωγικότητά του:

Α. Το σύστημα UISS (Uninterrupted Ink Supply System) με το οποίο ο χειριστής μπορεί –σε εκτύπωση τετραχρωμίας- να τοποθετήσει 2 δοχεία μελανιού του ίδιου χρώματος, ώστε όταν αδειάσει το ένα ο εκτυπωτής να συνεχίζει την εκτύπωση με το άλλο χωρίς να τη διακόπτει.

Β. Το σύστημα MBIS (Mimaki Bulk Ink System) το οποίο επιτρέπει τον εφοδιασμό του εκτυπωτή με δοχεία μελάνης 2 λίτρων. Έτσι μειώνεται αφενός το κόστος για τα μελάνια (οικονομική συσκευασία) και αφετέρου βοηθά στη μείωση των αποβλήτων.

Γ. Το προαιρετικό σύστημα στεγνώματος του τυπωμένου υφάσματος με το οποίο μειώνεται ο χρόνος στεγνώματός του σε τέτοιο βαθμό που ακόμη και σε λειτουργία γρήγορης εκτύπωσης να μπορεί αμέσως μετά την εκτύπωσή του να τυλιχτεί.

0 Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Θα πρέπει πρώτα να συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια.