Πέμπτη 26 Απρίλιος 2018
Find me on Facebook Follow me on Twitter Follow me on Linkedin
EDP LOGO NEW
Home arrow Εκδηλώσεις arrow Κόσμος arrow 3o Συμπόσιο Χρωματικής Διαχείρισης

3o Συμπόσιο Χρωματικής Διαχείρισης

Δευτέρα, 17 Οκτώβριος 2011

Fogra Symposium

Μετά από δύο άκρως επιτυχημένες εκδηλώσεις το 2008 και το 2010, ο σύνδεσμος Fogra ανακοίνωσε το τρίτο συμπόσιο με θέμα τη διαχείριση χρώματος. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε λίγους μήνες στο Μόναχο, στις 2 και 3 Φεβρουαρίου 2012.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει περισσότερες από 20 ομιλίες επιστημόνων στη διαχείριση χρώματος και ειδικών και θα συζητηθούν θέματα σχετικά με τις νέες τεχνολογίες στη διαχείριση χρώματος.

Το συνέδριο θα χωριστεί σε επτά διαφορετικές ενότητες οι οποίες θα καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα προκλήσεων στη διαχείριση χρώματος. Ενδεικτικά αναφέρουμε παρακάτω τη θεματολογία ορισμένων εξ αυτών.


Θεματολογία Συνεδρίου

1. Στην πρώτη ενότητα συναντούμε τις προκλήσεις στην προετοιμασία των δεδομένων και του preflight για εκτυπώσεις και απεικονίσεις σε ηλεκτρονικά μέσα.

2. Στη δεύτερη ενότητα οι σύνεδροι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για θέματα που αφορούν στην ομοιόμορφη απεικόνιση εργασιών σε διάφορα υλικά εκτύπωσης και με διαφορετικούς εκτυπωτές.

3. Θα εξεταστεί η Χρωματική διαχείριση στην Ψηφιακή Εκτύπωση.

4. Σε άλλη ενότητα θα εξεταστεί η πιστότητα χρώματος των διαφόρων οθονών που κυκλοφορούν στην αγορά.

Στις ενότητες περιλαμβάνονται και ομιλίες επιφανών ανθρώπων του χρώματος όπως του κυρίου Tom Lianza, προέδρου του ICC.

Για το πλήρες πρόγραμμα του συνεδρίου καθώς και για πληροφορίες σχετικές με τη συμμετοχή σας σε αυτό μπορείτε να ανατρέξετε στην ιστοσελίδα του FOGRA.

0 Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Θα πρέπει πρώτα να συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια.