Τετάρτη 25 Απρίλιος 2018
Find me on Facebook Follow me on Twitter Follow me on Linkedin
EDP LOGO NEW
Home arrow Προϊόντα arrow Εκτυπωτές Παραγωγής arrow Νέα μηχανή από την Konica Minolta

Νέα μηχανή από την Konica Minolta

marketNovember/T_konica.jpg

Το νέο της επίτευγμα για τις εκτυπώσεις παραγωγής υψηλής ποιότητας ανακοίνωσε η Konica Minolta.
Το νέο ταχυεκτυπωτικό σύστημα ακούει στο όνομα bizhub PRESS C8000 και πρόκειται για τη ναυαρχίδα της σειράς bizhub της εταιρείας με ταχύτητα παραγωγής στις 80 έγχρωμες σελίδες το λεπτό.
Η εταιρεία θεωρεί τη νέα μηχανή της την απάντηση της ψηφιακής εκτύπωσης στην Offset, εξαιτίας της υψηλής ποιότητας και πιστότητας χρώματος που έχει στην αναπαραγωγή αντιτύπων.
Η σειρά περιλαμβάνει ακόμη δύο μηχανές, τις bizhub PRESS C6000 και bizhub PRESS C7000, με ταχύτητες παραγωγής στις 60 και 70 σελίδες το λεπτό αντιστοίχως.

Η 8000 προορίζεται για επιχειρήσεις με τουλάχιστον 500,000 πατήματα το μήνα και συμπληρώνεται από διάφορες δυνατότητες φινιρίσματος όπως καρφίτσα, πολλαπλή δίπλωση χαρτιού κ.λπ.

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά της μηχανής συναντούμε μία ανάλυση εκτύπωσης στα 1200x1200 dpi, τη χρήση του νέου toner της εταιρείας: Simitri HD+, ένα ενσωματωμένο σύστημα μέτρησης πυκνότητας -που επιτρέπει τη ρύθμιση του χρώματος σε πραγματικό χρόνο καθώς και σύστημα αναρρόφησης του χαρτιού που βοηθά στον καλύτερο χειρισμό των μέσων εκτύπωσης.

Σε ότι αφορά στον επεξεργαστή της μηχανής, αυτός είναι και πάλι της EFI (IC-306 Fiery System 9).
Στη χώρα μας το μοντέλο 8000 αναμένεται τους επόμενους μήνες, ενώ πολύ σύντομα θα είναι διαθέσιμο προς επίδειξη από την Konica Minolta Hellas το μοντέλο bizhub PRESS C7000 με ταχύτητα παραγωγής στις 70 σελίδες το λεπτό.

0 Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Θα πρέπει πρώτα να συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια.