Τετάρτη 21 Μάρτιος 2018
Find me on Facebook Follow me on Twitter Follow me on Linkedin
EDP LOGO NEW
Home arrow Προϊόντα arrow Διάφορα arrow Νέα μελάνια που στεγνώνουν αμέσως

Νέα μελάνια που στεγνώνουν αμέσως

Τετάρτη, 07 Σεπτέμβριος 2011

Market/MarketSeptember/T_suntitan.jpg

Η SunChemical ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της κατασκευής μελανιών για εκτυπώσεις offset τα οποία, σύμφωνα με την ίδια, στεγνώνουν άμεσα εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο στους τυπογράφους.

Ως γνωστών, οι εμπορικές εκτυπώσεις προσπαθούν συνεχώς να αυξήσουν την αποδοτικότητά τους μειώνοντας τους χρόνους παραγωγής και αυξάνοντας της παραγωγικότητά τους.

Η SunChemical, επενδύοντας στην έρευνα, κατάφερε να βοηθήσει προς την κατεύθυνση αυτή λανσάροντας τη νέα σειρά μελανιών με το όνομα “Sunlit Titan”, τα οποία μειώνουν σημαντικά τους χρόνους παραγωγής σε δύο στάδια της παραγωγικής διαδικασίας.

• Πρώτον, στις εκτυπώσεις μίας όψης το μελάνι στεγνώνει άμεσα, οπότε τα τυπωμένα φύλλα μπορούν αμέσως να οδηγηθούν για περαιτέρω επεξεργασία και

• Δεύτερον, στις εκτυπώσεις διπλής όψης, τα φύλλα μπορούν αμέσως να ξανά εισαχθούν στο πατάρι εισαγωγής της μηχανής για την εκτύπωση της πίσω όψης.

Επίσης, χάρη στα ειδικά πρόσθετα που περιέχονται στα νέα μελάνια, οι τυπογράφοι μπορούν να αποφύγουν τη χρήση βερνικιού νερού εξοικονομώντας πρόσθετο χρόνο και χρήματα.

0 Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Θα πρέπει πρώτα να συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια.