Δευτέρα 19 Μάρτιος 2018
Find me on Facebook Follow me on Twitter Follow me on Linkedin
EDP LOGO NEW
Home arrow Προϊόντα arrow Διάφορα arrow Νέο επετειακό σύστημα Fiery από την EFI

Νέο επετειακό σύστημα Fiery από την EFI

Πέμπτη, 25 Αύγουστος 2011

Market/MarketAugust/A_FieryS10.jpg

20 χρόνια μετά τον πρώτο server για τις ψηφιακές εκτυπώσεις, η EFI ανακοίνωσε το λανσάρισμα του νέου συστήματος Fiery System 10.

Η νέα πλατφόρμα υπόσχεται γρηγορότερη επεξεργασία αρχείων, υψηλή πιστότητα χρώματος χάρη στη νέα τεχνολογία καλιμπραρίσματος, εύκολη ενσωμάτωση στη ροή εργασίας και τους εξοπλισμούς των τυπογράφων καθώς και μεγαλύτερη ευελιξία και έλεγχο της παραγωγής. Το νέο σύστημα επικεντρώνεται σε 4 βασικούς άξονες: χρώμα, λειτουργικότητα, απόδοση και ενσωμάτωση.

Χρώμα: Για την πιστή αναπαραγωγή του, το νέο σύστημα χρησιμοποιεί τον νέο Fiery Calibrator ο οποίος βελτιώνει τη διαδικασία επεξεργασίας απλοποιώντας τη σημαντικά και προσφέροντας εργαλεία μεγάλης ακρίβειας. Χαρακτηριστική είναι η δυνατότητα επεξεργασίας μιας εικόνας σε μία εργασία, χωρίς να απαιτείται ο χρήστης να τροποποιήσει το αρχικό αρχείο της εικόνας. Η δυνατότητα αυτή επιτυγχάνεται μέσω του Fiery Image Enhance Visual Editor (IEVE).

Λειτουργικότητα: Η τελευταία έκδοση του λογισμικού Command WorkStation (5) η οποία συνοδεύει το μηχάνημα έχει απλοποιηθεί σημαντικά ώστε να είναι περισσότερο λειτουργική και φιλική προς το χρήστη.

Επιδόσεις: Το Fiery 10 υποστηρίζει το νέο standard PDF/VT-1 του ISO για τη διαχείριση μεταβλητών δεδομένων. Το νέο πρότυπο φέρνει προσφέρει τα πλεονεκτήματα των αρχείων PDF στις εκτυπώσεις μεταβλητών δεδομένων.

Ενσωμάτωση: Από τη νέα έκδοση δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι νέες δυνατότητες εξ αποστάσεως εκτύπωσης μέσω συσκευών smartphones & tablets όπως τα iPhone & iPad της Apple.

0 Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Θα πρέπει πρώτα να συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια.