Πέμπτη 26 Απρίλιος 2018
Find me on Facebook Follow me on Twitter Follow me on Linkedin
EDP LOGO NEW
Home arrow Εκδηλώσεις arrow Κόσμος arrow Συνέδριο της Oce και της Manroland

Συνέδριο της Oce και της Manroland

Τρίτη, 14 Ιούνιος 2011

Τα θέματα που αναλύθηκαν στο συνέδριο ήταν, μεταξύ άλλων, οι νέες ψηφιακές λύσεις εκτύπωσης όπως τα TransPromo (διαφημιστικά μηνύματα σε λογαριασμούς κ.λπ.), οι εκτυπώσεις μεταβλητών δεδομένων, το directmail καθώς και οι εκτυπώσεις ασφαλείας.

Το συνέδριο έγινε σαφές πως οι εκτυπώσεις κατ’ απαίτηση, οι ψηφιακώς τυπωμένες εφημερίδες, τα περιοδικά και οι «υβριδικοί» κατάλογοι πρόκειται να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρων του κλάδου στο μέλλον σημειώνοντας υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης.

Το συνέδριο, που αποτέλεσε μια σύμπραξη της Oce με την κατασκευάστρια εταιρεία Offset μηχανών Manroland, αποτέλεσε σημαντική πηγή πληροφοριών για τους σύνεδρους. Ως γνωστών, οι δύο εταιρείες έχουν συνάψει συνεργασία κατά την οποία ενώνουν τις δυνάμεις και την τεχνογνωσία τους προκειμένου να δημιουργήσουν ένα συνδυασμό ο οποίος θα παρέχει πληροφορίες για τη διαχείριση ψηφιακών εκτυπώσεων, την ψηφιακή και την offset εκτύπωση, την ενσωμάτωση λύσεων ροής εργασίας κ.α.

"Η προστιθέμενη αξία των «παραδοσιακών» εκτυπώσεων μεταβάλλεται καθώς νέα, υβριδικά, προϊόντα κερδίζουν σε δημοτικότητα. Με τις τεχνολογίες ψεκασμού που διαθέτουμε, είμαστε σε θέση να συνδυάσουμε την άψογη εκτύπωση με τα μεταβλητά δεδομένα και την απόλυτη εξατομίκευση των εντύπων, προσφέροντας επικοινωνία τελευταίας τεχνολογίας." δήλωσε χαρακτηριστικά ο κύριος Sebastian Landesberger, αντιπρόεδος της Oce.

“Δείχνουμε στον κόσμο με ποιόν τρόπο μπορεί να συνδυαστεί η ψηφιακή εκτύπωση με τη βιομηχανική εκτύπωση offset. Μαζί με την Oce έχουμε πολύ υψηλούς στόχους. Θέλουμε επιτυχημένους πελάτες οι οποίοι να συμμετέχουν στη σημαντική ανάπτυξη που γνωρίζει η ψηφιακή εκτύπωση και δεσμευόμαστε να τους παρέχουμε τις λύσεις εκείνες που είναι ταυτοχρόνως καινοτόμες και ασφαλείς για το μέλλον." δήλωσε ο κύριος Gerd Finkbeiner, CEO της Manroland.

news/NewsJune/A_SummitOce.jpg

0 Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Θα πρέπει πρώτα να συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια.