Δευτέρα 19 Μάρτιος 2018
Find me on Facebook Follow me on Twitter Follow me on Linkedin
EDP LOGO NEW
Home arrow Προϊόντα arrow Διάφορα arrow Νέα CtP από τη basysPrint

Νέα CtP από τη basysPrint

Τρίτη, 14 Ιούνιος 2011

Market/MarketJune/A_basys.jpg

Η εταιρεία basysPrint, προϊόντα της οποίας διατίθενται στη χώρα μας από την εταιρεία Xeikon A.E. (πρώην Linomedia), ανακοίνωσε τη διάθεση 2 νέων μοντέλων UV-Setter, των 450x και 850x, τα οποία προσφέρουν μεγαλύτερη παραγωγικότητα και πολλαπλές λειτουργίες.

Τα νέα 4up και 8up μοντέλα της εταιρείας, που αποτελούν εξέλιξη των μοντέλων 450 και 850 αντιστοίχως, επιτρέπουν στους κατόχους τους την παραγωγή και απεικόνιση:

- UV εκτυπωτικών πλακών για εκτυπώσεις Offset

- Εκτυπωτικών πλακών για τοπικό βερνίκι

- Εκτυπωτικών πλακών μαγνησίου για εφαρμογές hot-foil και ανάγλυφα στοιχεία

- Εκτυπωτικής μήτρας (τελάρο) για εκτυπώσεις Μεταξοτυπίας

- Κοπτικών για εύκαμπτη κοπή

Στα νέα χαρακτηριστικά συναντούμε και αυξημένη παραγωγικότητα χάρη στο διπλό σύστημα τροφοδοσίας που έχει προστεθεί στο μοντέλο 850x και το οποίο επιτρέπει την ταυτόχρονη απεικόνιση δύο τσίγκων διάστασης 44,5 x 115 cm. Η δυνατότητα αυτή μεταφράζεται σε παραγωγή 120 τσίγκων (47 x 65 cm) ανά ώρα. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα εξ αποστάσεως χειρισμού του συστήματος μέσω ειδικών εφαρμογών (ακόμα και από smartphones).

Τα δύο νέα προϊόντα της basysPrint είναι πλήρως τροποποιήσιμα βάσει των αναγκών του τυπογράφου και επιδέχονται αλλαγές και προσθαφαιρέσεις κατά το στάδιο της παραγγελίας τους. Για παράδειγμα ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί να επιλέξει μεταξύ ενός απλού –χειροκίνητου- τροφοδοτικού συστήματος, ενός ημιαυτόματου και ενός πλήρως αυτοματοποιημένου με πέντε συρτάρια χωρητικότητας 100 τσίγκων διαφορετικού μεγέθους τα οποία τροφοδοτούν τον εικονοθέτη κατά βούληση.

Τα δύο νέα συστήματα μπορούν αν απεικονίσουν όλους τους UV τσίγκους για όλες τις εκτυπωτικές μηχανές και θα είναι διαθέσιμα από την 1η Νοεμβρίου 2011.

0 Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Θα πρέπει πρώτα να συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια.