Τετάρτη 25 Απρίλιος 2018
Find me on Facebook Follow me on Twitter Follow me on Linkedin
EDP LOGO NEW
Home arrow Προϊόντα arrow Λογισμικά arrow Τα προϊόντα Serif στην Άνοδο Α.Ε.

Τα προϊόντα Serif στην Άνοδο Α.Ε.

Παρασκευή, 03 Ιούνιος 2011

Market/MarketJune/A-serif.jpg

Η εταιρεία Serif ιδρύθηκε το 1987 με στόχο την ανάπτυξη καλύτερων εναλλακτικών λύσεων σε παλέτα high-end design και publishing. Η εταιρεία έχει επανειλημμένως βραβευτεί για το ισχυρό αλλά και εύχρηστο software της, που επιτρέπει σε επιχειρήσεις, εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις και τυπικούς χρήστες Η/Υ να επιτυγχάνουν επαγγελματικής ποιότητας αποτελέσματα, ανεξάρτητα από το επίπεδο εξειδίκευσής τους.

Στη γκάμα προϊόντων της εταιρείας, όπου κάποια αισίως έχουν φτάσει στην 5η έκδοσή τους, περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων, λογισμικά επεξεργασίας εικόνας (PhotoPlus), ανυσματικής σχεδίασης (DrawPlus), σχεδιασμού και ανάπτυξης ιστοσελίδων (WebPlus), σελιδοποίησης εντύπων (PagePlus) καθώς και λογισμικά επεξεργασίας Video (MoviePlus).

Τα νέα λογισμικά πακέτα αποτελούν ιδανική λύση για χρήστες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των εκδόσεων και της γραφιστικής και θέλουν μέσα από απλές και οικονομικές εφαρμογές να καλύπτουν τις βασικές ανάγκες επεξεργασίας των αρχείων τους.

Οι τιμές για τα 4 βασικά πακέτα σχεδίασης (PhotoPlus, PagePlus, DrawPlus και WebPlus) ξεκινούν από τα €67+ ΦΠΑ και δεν ξεπερνούν τα €84!

Μαζί με τα λογισμικά πακέτα που προαναφέρθηκαν, η Serif διαθέτει μέσω της Άνοδος Α.Ε. σειρά βοηθημάτων όπως έτοιμα templates για ιστοσελίδες, για έντυπα κ.α.

Αναλυτική παρουσίαση των βασικών λογισμικών πακέτων της Serif θα έχετε την ευκαιρία να διαβάσετε στο επόμενο τεύχος του περιοδικού CMYK.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητά τους, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Άνοδος Α.Ε.

0 Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Θα πρέπει πρώτα να συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια.