Δευτέρα 22 Ιανουάριος 2018
Find me on Facebook Follow me on Twitter Follow me on Linkedin
EDP LOGO NEW
Home arrow Προϊόντα arrow Χρωματική Διαχείριση arrow Νέο, φορητό, φασματοφωτόμετρο.

Νέο, φορητό, φασματοφωτόμετρο.

Τετάρτη, 25 Μάιος 2011

Market/MarketMay/A_BarberiSpectropad.jpg

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η εταιρεία Barbieri, με έδρα στην πόλη Brixen στη βόρεια Ιταλία, η συσκευή Spectropad προσφέρει τη δυνατότητα της φασματομέτρησης διαφόρων υλικών που χρησιμοποιούνται στις ψηφιακές εκτυπώσεις όπως: Banner, Fine Art χαρτιά, βινύλιο κ.α.

Χάρη στην ανεξαρτησία της από Η/Υ, η συσκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί απευθείας πάνω στα τυπωμένα φύλλα. Διαθέτει οθόνη αφής, η οποία προβάλει άμεσα τα αποτελέσματα μέτρησης του χρώματος και λόγω του μικρού της μεγέθους επιτρέπει στο χρήστη να τη χρησιμοποιεί εκτός γραφείου.

Η συσκευή λειτουργεί με ασύρματο δίκτυο (wireless) και τροφοδοτείται από ενσωματωμένες μπαταρίες. Έτσι, ο χρήστης μπορεί να μετρά τα τυπωμένα προϊόντα απ’ ευθείας, χωρίς να χρειάζονται κόψιμο, και μπορεί να στέλνει τα αποθηκευμένα στην εσωτερική μνήμη αποτελέσματα μέσω Wifi σε έναν υπολογιστή.

Η τεχνολογία της συσκευής βασίζεται στο D50 illumination μέσω της τεχνολογίας LED. Επίσης, συμμορφώνεται με το πρότυπο ISO 13655-2009.

Η εταιρεία απευθύνεται με το νέο αυτό δημιούργημά της στους επαγγελματίες της ψηφιακής εκτύπωσης, στους τεχνικούς της διαχείρισης χρώματος καθώς και στους υπεύθυνους εγκατάστασης ψηφιακών μηχανών.

Στη χώρα μας, η συσκευή διατίθεται από την εταιρεία Papers A.E. και είναι άμεσα διαθέσιμη.

0 Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Θα πρέπει πρώτα να συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια.

NEWSLETTER

Σύνδεση Χρήστη