Τετάρτη 21 Μάρτιος 2018
Find me on Facebook Follow me on Twitter Follow me on Linkedin
EDP LOGO NEW
Home arrow Προϊόντα arrow Λογισμικά arrow Νέα σουίτα Adobe CS 5.5

Νέα σουίτα Adobe CS 5.5

Δευτέρα, 02 Μάιος 2011

Market/MarketMay/AA_Adobe55.jpg

Η Adobe παρουσίασε τη νέα σειρά προϊόντων Adobe Creative Suite 5.5, που επιτρέπει στους σχεδιαστές και στους developers να αξιοποιήσουν τις διαδεδομένες και συνεχώς αναπτυσσόμενες πλατφόρμες smartphone και tablet, καθώς η επανάσταση των κινητών επικοινωνιών αλλάζει ριζικά τον τρόπο διανομής και κατανάλωσης του περιεχομένου.

Ουσιαστικές βελτιώσεις σε HTML5, Flash authoring, digital publishing και εργαλεία video, καθώς και νέες δυνατότητες για την εισαγωγή των tablets στις δημιουργικές εργασίες κυριαρχούν στη νέα οικογένεια προϊόντων Adobe Creative Suite 5.5.

Η νέα έκδοση CS 5.5 σηματοδοτεί μια σημαντική αλλαγή στη στρατηγική ανανέωσης των προγραμμάτων Adobe Creative Suite. Η Adobe σχεδιάζει την ανανέωση των προϊόντων Creative Suite κάθε 24 μήνες και ξεκινώντας από την Creative Suite 5.5 – θα δημιουργεί ενδιάμεσες εκδόσεις προκειμένου να επικαιροποιείται πάντα με βάση τις τελευταίες εξελίξεις στη διαχείριση περιεχομένου. Επιπλέον, η Adobe εγκαινιάζει ένα οικονομικό και ευέλικτο συνδρομητικό πακέτο πληρωμής, ελκυστικό στους πελάτες που θέλουν να έχουν πρόσβαση στα πιο επίκαιρα προϊόντα της Creative Suite, χωρίς να χρειάζεται να καταβάλλουν το κόστος για όλη την έκδοση από πριν.

Με τη συνδρομητική χρέωση οι πελάτες μπορούν να χρησιμοποιούν τα προϊόντα ναυαρχίδες, όπως Adobe Photoshop με κόστος μόλις $35/μήνα, το Adobe Design Premium CS5.5 για $95/μήνα και το Adobe Creative Suite 5.5 Master Collection για $129/μήνα.

Επίσης, με την προμήθεια προϊόντων CS5, από τις 11/4/2011 και μετά, ο χρήστης δικαιούται δωρεάν αναβάθμιση από την Adobe στην έκδοση CS5.5.

“Η Creative Suite 5.5 θα οδηγήσει την ανάπτυξη νέων ψηφιακών εμπειριών σε ποικίλες συσκευές, όπως όλα τα smartphones και tablets,” σχολίασε ο Shantanu Narayen, Πρόεδρος και CEO, Adobe. “Καθώς οι εκδότες, οι εταιρείες media, οι διαφημιστές και οι επιχειρήσεις αλλάζουν τον τρόπο που αναπτύσσουν και διανέμουν το περιεχόμενο, η Adobe θα μπορεί να τους στηρίζει με τεχνολογικές καινοτομίες στη δημιουργία περιεχομένου, διαχείριση, μέτρηση και διανομή.”

Η νέα Creative Suite 5.5 Web Premium Suite περιλαμβάνει καινοτομίες σε HTML5 και Adobe Flash, ενισχύοντας τη δυνατότητα των χρηστών να δημιουργούν, να προσφέρουν και να αξιοποιούν οικονομικά πλούσιο περιεχόμενο και εφαρμογές για κάθε οθόνη. Αυτή η έκδοση βοηθά τους σχεδιαστές και developers να δημιουργούν κινητές εφαρμογές σε Android, BlackBerry Tablet OS, iOS και άλλες πλατφόρμες, καθώς και πλούσιο περιεχόμενο browser σε διάφορες οθόνες με χρήση HTML5.

Επιπλέον, μπορούν να αξιοποιούν περισσότερο το Flash Player για την παράδοση ανώτερης ποιότητας περιεχομένου βίντεο, παιχνιδιών και πλούσιων εφαρμογών Internet.

Η Creative Suite 5.5 παρουσιάστηκε σε μια εποχή που οι κινητές συσκευές έχουν σημειώσει έκρηξη σε πωλήσεις και δυνατότητες, αλλάζοντας σημαντικά τον τρόπο που παράγονται και καταναλώνονται περιεχόμενο και εφαρμογές. Με το Adobe Flash Builder 4.5 Premium (διαθέσιμο στην Creative Suite 5.5 Web Premium) και το Flex 4.5 framework, οι developers μπορούν εύκολα να αναπτύξουν κινητές εφαρμογές για περισσότερα από 200 εκατομμύρια smartphones και tablets μέχρι το τέλος του 2011.

0 Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Θα πρέπει πρώτα να συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια.