Δευτέρα 19 Μάρτιος 2018
Find me on Facebook Follow me on Twitter Follow me on Linkedin
EDP LOGO NEW
Home arrow Προϊόντα arrow Λογισμικά arrow Νέα λογισμικά για "σωστό" χρώμα από την EFI

Νέα λογισμικά για "σωστό" χρώμα από την EFI

Τρίτη, 11 Ιανουάριος 2011

Market/Market January/A_efixf45.jpg

Με δύο νέα προϊόντα λογισμικού έκανε ποδαρικό στη νέα χρονιά η EFI. Πρόκειται, αφενός, για την έκδοση EFI Fiery XF 4.5 του RIP της εταιρείας και αφετέρου για τη νέα έκδοση 4.5 του EFI Colourproof XF ειδικά για την παραγωγή δοκιμίων. Εκτυπωτικά μαγαζιά συσκευασιών, επιγραφοποιοί, τυπογραφεία εμπορικών εκτυπώσεων αλλά και δημιουργικά γραφεία, διαφημιστικές εταιρείες και εκδοτικοί οργανισμοί έχουν πλέον στη διάθεσή τους νέα εργαλεία ώστε να βελτιώσουν την παραγωγική διαδικασία, να αυξήσουν την παραγωγικότητά τους και να πετύχουν ποιοτικότερες εκτυπώσεις από τους inkjet εκτυπωτές τους.

Ταχύτητα

Η νέα έκδοση του RIP της εταιρείας υπόσχεται γρηγορότερη εκτέλεση των εργασιών καθώς και μείωση των λαθών που λαμβάνουν χώρα κατά την εκτυπωτική διαδικασία. Στα νέα χαρακτηριστικά της έκδοσης συμπεριλαμβάνεται μεταξύ άλλων και η υποστήριξη των 64-Bit Windows (Native) για ακόμη πιο γρήγορες διαδικασίες στο RIP. Σύμφωνα μάλιστα με την εταιρεία, μετά από δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν, η ταχύτητα επεξεργασίας μπορεί να αυξηθεί κατά 177% σε σύγκριση με την προηγούμενη έκδοση XF 4.1.

Επίσης, στη νέα έκδοση έχει προστεθεί η δυνατότητα εισαγωγής σημείων κοπής τα οποία είναι συμβατά με τα προϊόντα iCut, Fotoba, Grommet καθώς και με τα κοπτικά Zünd.

Πιστότητα Χρώματος

Σε ότι αφορά το χρώμα, η εταιρεία στη νέα έκδοση έχει βελτιώσει τη διαχείριση spot χρωμάτων αλλά και τη χρήση ειδικού λευκού, βερνικιού και μεταλλικών χρωμάτων που το τελευταίο διάστημα κάνουν δυναμική είσοδο στην αγορά των inkjet εκτυπωτών ευρείας διάστασης. Επίσης έχει βελτιωθεί η on-the-fly δυνατότητα βελτίωσης των spot χρωμάτων τόσο σε Lab, RGB, Γκρι, CMYK ή και εργασίες με 6 ή 7 χρώματα.

Φυσικά η νέα παλέτα της Pantone, PLUS, δεν λείπει από τη νέα έκδοση.

Συμβατότητα

Υποστηρίζοντας ήδη εκατοντάδες εκτυπωτές που χρησιμοποιούνται στον κλάδο των Γραφικών Τεχνών, η εταιρεία πρόσθεσε στις νέες εκδόσεις της ακόμη 19 μηχανήματα, απολύτως συμβατά με τα λογισμικά της έκδοσης 4.5.

Αναλυτικά αυτά είναι:

• Canon (iPF815, iPF825)

• Epson Stylus Pro (7890, 9890, 4900)

• HP (L25500 Designjet, Designjet Z6200)

• Roland (DG SolJET Pro II V SJ-1045EX, SolJET PRO III XC-540MT, Hi-Fi EXPRESS FP-740, VersaUV LEC-540, VersaArt RS-540s, and RS-640s, VersaCAMM VS-300, VS-420, VS-540, and VS-640)

• Xerox (Phaser 7500, 7142)

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία Μόνοχρωμ Α.Ε. εδώ

0 Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Θα πρέπει πρώτα να συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια.