Τετάρτη 25 Απρίλιος 2018
Find me on Facebook Follow me on Twitter Follow me on Linkedin
EDP LOGO NEW

doPDF



Συχνά στη δουλειά μας έχουμε αρχεία τα οποία θέλουμε να στείλουμε σε μορφή pdf σε κάποιον πελάτη. Εάν στον υπολογιστή μας έχουμε εγκαταστημένο τον Acrobat, τότε η διαδικασία μετατροπής του αρχείου μας είναι αρκετά εύκολη.
Τι γίνεται όμως όταν έχουμε μόνο τον δωρεάν Acrobat Reader εγκατεστημένο; Το λογισμικό αυτό είναι μόνο για ανάγνωση ενός pdf αρχείου και δεν μας επιτρέπει να μετατρέψουμε ένα αρχείο, για παράδειγμα κειμένου Word, σε PDF.

Το πρόβλημα έρχεται να λύσει το λογισμικό doPDF, το οποίο κάνει ακριβώς ότι λέει το όνομά του: δημιουργεί PDF αρχεία.
Το λογισμικό είναι αρκετά ελαφρύ, μόλις 1.72ΜΒ και δουλεύει με τα εξής λειτουργικά: Windows 2003,Vista, Server 2008, Windows 7, XP και 2000.
Η εγκατάστασή του στον υπολογιστή μας είναι ζήτημα δευτερολέπτων και μπορούμε αμέσως να τον χρησιμοποιήσουμε.

Αυτό που κάνει το doPDG είναι να εγκαθίσταται στον υπολογιστή μας σαν εκτυπωτής. Έτσι, για παράδειγμα εάν έχουμε τελειώσει με τη δακτυλογράφηση ενός κειμένου στο Word ή τη δημιουργία ενός γραφήματος στο Excel, πηγαίνουμε στην εντολή Print, και από εκεί επιλέγουμε τον...εκτυπωτή doPDF. Αυτόματα το λογισμικό ανοίγει ένα παράθυρο στο οποίο απλώς δηλώνουμε το όνομα και την τοποθεσία που θέλουμε να αποθηκεύσουμε το νέο PDF αρχείο μας. Τόσο απλά!

Το προγραμματάκι θα το βρείτε στη διεύθυνση: www.doPDF.com

0 Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Θα πρέπει πρώτα να συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια.