Δευτέρα 22 Ιανουάριος 2018
Find me on Facebook Follow me on Twitter Follow me on Linkedin

Fontstruct

downloading/fontstruct/fontstruct_3.jpg

Μια από τις μεγαλύτερες σχεδιαστικές προκλήσεις είναι και η σχεδίαση μιας γραμματοσειράς.
Απαιτεί χρόνο, σχεδιαστική ικανότητα, γνώση των αρχών της τυπογραφίας, γνώση γραμματογραφείας. Θεωρείται χρονοβόρως διαδικασία και κυρίως δεν είναι καθόλου διασκεδαστική.

Το fontstruct έχει πολύ διαφορετική άποψη και έρχεται να κάνει τη σχεδίαση μιας γραμματοσειράς πολύ πιο εύκολη και σίγουρα διασκεδαστική. Ο χρήστης ανοίγει έναν δωρεάν λογαριασμό και ξεκινά να στήνει τη γραμματοσειρά του, online, πάνω σε ένα τυπογραφικό πλέγμα από pixels.
Τα εργαλεία είναι πολύ απλά, μολύβι σχεδίασης, εργαλείο γραμμών και μια γόμα.

downloading/fontstruct/fontstruct_1.jpg

Πριν σχεδιάσουμε κάποιο χαρακτήρα, τον επιλέγουμε μέσα από τους διαθέσιμους για να ορίσουμε τί ακριβώς θα σχεδιάσουμε και ξεκινάμε!
Το ίχνος του μολυβιού είναι αυτό που κάνει τη σχεδίαση πραγματικά πολύ ενδιαφέρουσα. Έχουμε να διαλέξουμε ανάμεσα σε μια μεγάλη γκάμα σχημάτων. Πιστέψτε μας, οι συνδυασμοί που μπορούν να γίνουν είναι πραγματικά άπειροι.

Κάθε μήνα η πιο ενδιαφέρουσα γραμματοσειρά προβάλεται στο πρωτοσέλιδο του site. Υπάρχει ακόμη και μια gallery επίδειξης των γραμματοσειρών που έχουν δημιουργηθεί. Όταν η γραμματοσειρά που σχεδιάζουμε ολοκληρωθεί, μπορούμε να την κατεβάσουμε και να τη χρησιμοποιήσουμε σαν μια πλήρη, κανονική και λειτουργική γραμματοσειρά.

Θα το βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://fontstruct.fontshop.com

0 Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Θα πρέπει πρώτα να συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια.

NEWSLETTER

Σύνδεση Χρήστη