Τετάρτη 25 Απρίλιος 2018
Find me on Facebook Follow me on Twitter Follow me on Linkedin
EDP LOGO NEW
Home arrow Downloading arrow Freeware arrow Open Office

Open OfficeΌλο και πιο συχνά, οι εφαρμογές ανοιχτού κώδικα εμφανίζουν εργαλεία ελεύθερης, δωρεάν χρήσης, που σιγά σιγά μπορούν να αντικαταστήσουν ορισμένα προγράμματα που χρησιμοποιούσαμε μέχρι τώρα με κάποιο κόστος.
Φυσικά, δεν σας προτείνουμε να αντικαταστήσετε τις επαγγελματικές σας εφαρμογές.
Μπορείτε όμως να έχετε δωρεάν, νόμιμο λογισμικό, από λύσεις ανοιχτού κώδικα, που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τις γνωστές εμπορικές εφαρμογές όπως μια σουίτα γραφείου.

Σας προτείνουμε λοιπόν να δείτε το Open Office, μια ολοκληρωμένη σουίτα γραφείου, με κειμενογράφο, επεξεργαστή λογιστικών φύλλων, δημιουργία παρουσιάσεων, αντίστοιχα δηλαδή των Microsoft Word, Excel και Powerpoint.

Μάλιστα, η δωρεάν σουίτα της Sun, συνεργάζεται άψογα με τις αντίστοιχες εφαρμογές της Microsoft. Μπορεί για παράδειγμα ο χρήστης να δημιουργήσει ένα αρχείο κειμένου, να το διαμορφώσει όπως επιθυμεί και στη συνέχεια να το σώσει σε μορφή .doc, ώστε να μπορεί να ανοιχτεί και από το Word της Microsoft. Αντιστοίχως μπορεί να πράξει και για τα αρχεία Excel και Powerpoint.
Η λήψη του προϊόντος γίνεται από τη διεύθυνση: http://download.openoffice.org/ και υπάρχει διαθέσιμη σε όλες τις πλατφόρμες (Windows, Mac, Linux, Solaris).

Θα βρείτε ακόμη και υποστήριξη για ελληνική ορθογραφία-συλλαβισμό εδώ

0 Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Θα πρέπει πρώτα να συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια.