Τετάρτη 25 Απρίλιος 2018
Find me on Facebook Follow me on Twitter Follow me on Linkedin
EDP LOGO NEW

InkScape

downloading/inkscape/inkscape_anoigma.jpg

Τα τελευταία χρόνια με τη ραγδαία εξάπλωση του διαδικτύου, το δωρεάν λογισμικό, τα γνωστά δηλαδή «Open Source» προγράμματα, έχουν κάνει την εμφάνισή τους και αποτελούν μια εναλλακτική –δωρεάν λύση που συχνά δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα γνωστά λογισμικά που είναι προς πώληση.

Στο άρθρο αυτό, σάς προτείνουμε να κατεβάσετε δωρεάν ένα ακόμη τέτοιο λογισμικό, αυτή τη φορά όμως για ανυσματική σχεδίαση. Το όνομά του είναι Ink Scape.
Το πρόγραμμα διαθέτει πλήθος εργαλείων για τη σχεδίαση vector σχεδίων και με μια πρώτη ματιά, δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα γνωστά πακέτα Adobe Illustrator και Corel Draw.
Το μεγάλο ατού του είναι φυσικά το γεγονός πως είναι δωρεάν.

downloading/inkscape/inkscape_1.jpg

Η τρέχουσα έκδοση του Ink Scape, «τρέχει» τόσο σε περιβάλλον Windows όσο και σε Mac Os. Πρόκειται για μία αρκετά προσεγμένη δουλειά με εύχρηστο μενού και λειτουργίες οι οποίες, με λίγη εξάσκηση, μπορούν να επιτρέψουν τη δημιουργία κάθε είδους ανυσματικών σχεδίων. Από λογότυπους και εικονίδια μέχρι χάρτες και banner ιστοσελίδων. Το πρόγραμμα θα το βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.inkscape.org

0 Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Θα πρέπει πρώτα να συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια.